Vyborna kupa T613-2 :-)
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 20 Feb 2005, 22:21
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
- koušák
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 14 Dec 2004, 04:12
- Tatry, ktoré vlastním: Tatra 2-603, Tatra 613-4, Tatra 148 AD20
- Kontaktovať užívateľa:
no to uz je lepsie toto:
GAZ 13 Čajka, .Reprezentační vůz GAZ 13 Čajka byl vyráběn v letech 1959 až 1981. Tento automobil vlastnil,jako soukromé vozidlo,prezident Antonín Novotný.Vozidlo je komplet. 300tisCZK,
jenom nastrikat a poskladat a samozrejme jezdit, zjistoval som...
GAZ 13 Čajka, .Reprezentační vůz GAZ 13 Čajka byl vyráběn v letech 1959 až 1981. Tento automobil vlastnil,jako soukromé vozidlo,prezident Antonín Novotný.Vozidlo je komplet. 300tisCZK,
jenom nastrikat a poskladat a samozrejme jezdit, zjistoval som...
- Prílohy
-
- norm_bf9fbedae56d2875cb571ea339b5531c.jpg (28.61 KiB) 8363 zobrazení
- radek
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Okt 2004, 08:24
- Tatry, ktoré vlastním: .........................
Tatra 613 "all in one"
Tatra 613-4 CH - Kontaktovať užívateľa:
Pozdávajú/nepozdávajú, stran Etienna,co je komu do toho, že chce vyměnit 613 za Jaguára, potažmo za historické vozidlo jednoznačně lépe motorizované, podstatně lépe vybavené a kutivovaně se na silnici chovající? Co když se chce po letech užívání 613 taky konečně svézt s něčím, co má "rodokmen" a vyrábí se na to náhradní díly? Vy snad chcete Etiennovi předepisovat, co může a nermůže se svým majetkem dělat? To teda nechápu.....
-
etienne
- Správca diskusného systému
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
- Kontaktovať užívateľa:
Radek: Nieee urcite nie, ja Pala dobre poznam on to len tak poznamenal ako zaujimavost. Na tom nic neni.
Je pravda, ze skusam rad nove veci a mat 3x T613 mi uz az tak nevonalo, chcel som si vyskusat aj ineho youngtimera a... bol mi ponuknuty nadherny Jaguar XJ12 Sovereign Seria III z roku 1984, motor 4-liter, biela koza, servo, tempomat, el. siber, el. okna, aut. prevodovka... Tak neviem ci a ako dlho odolam. Je to velmi tazke rozhodovanie. Na jednej strane mam Tatru velmi rad, ale na druhej strane ma pre mna toto auto neuveritelny styl... Uvidim, ked sa preveziem.
Roman: Sposoby nuz... moj kapital su zatial auta a dalsie auto, uz piate do zbierky by som jednoducho neutiahol. Chcem jedneho dna byvat aj sam a treba setrit. A tak jedina moznost, ako si zohnat nieco nove je to jednoducho vymenit za nieco z mojej zbierky... Specialku nedam pretoze sa mi prave dokoncila a M95 je moja srdcovka...
Je pravda, ze skusam rad nove veci a mat 3x T613 mi uz az tak nevonalo, chcel som si vyskusat aj ineho youngtimera a... bol mi ponuknuty nadherny Jaguar XJ12 Sovereign Seria III z roku 1984, motor 4-liter, biela koza, servo, tempomat, el. siber, el. okna, aut. prevodovka... Tak neviem ci a ako dlho odolam. Je to velmi tazke rozhodovanie. Na jednej strane mam Tatru velmi rad, ale na druhej strane ma pre mna toto auto neuveritelny styl... Uvidim, ked sa preveziem.
Roman: Sposoby nuz... moj kapital su zatial auta a dalsie auto, uz piate do zbierky by som jednoducho neutiahol. Chcem jedneho dna byvat aj sam a treba setrit. A tak jedina moznost, ako si zohnat nieco nove je to jednoducho vymenit za nieco z mojej zbierky... Specialku nedam pretoze sa mi prave dokoncila a M95 je moja srdcovka...
-
etienne
- Správca diskusného systému
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
- Kontaktovať užívateľa:
Radek: Mozno som sa zmylil hovorim je to este len na zaciatku dohadovania, takze nemozem vediet, ako to nakoniec dopadne
Ale ak ho kupim, tak sem urcite kopnem nejake fotky co sa tyka tych zemedelskych stroju... heh je tu ta sanca, ale ved Tatra je nadherna a treba jej to tolerovat 
Tomas: Suhlasim, ze to je moja vec. Ja mam tatrovky 3 a zacina sa mi to zdat monotonne. Zijeme predsa len raz tak preco neodskusat aj takuto peknu anglicku micu... Myslim si, ze T613-S a T613 M95 su stale este velmi zaujimave a hodnotne Tatrovky a o predaji tych urcite neuvazujem.
Tomas: Suhlasim, ze to je moja vec. Ja mam tatrovky 3 a zacina sa mi to zdat monotonne. Zijeme predsa len raz tak preco neodskusat aj takuto peknu anglicku micu... Myslim si, ze T613-S a T613 M95 su stale este velmi zaujimave a hodnotne Tatrovky a o predaji tych urcite neuvazujem.
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 20 Feb 2005, 22:21
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
-
MECSI
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 01 Mar 2005, 15:49
- Tatry, ktoré vlastním: Zatial nemám Tatru
- Kontaktovať užívateľa:
na predaj
Vôbec to nie je tatra, ani V8, ani vzducháč, ani velké ale je... mne sa to velmo páči.
Typ je to IFA Framo ale to je z poslednej série a už sa volá Barkas. Je na predaj, odhlásené na trvalo ale fotokópia techničáku a poslednej STK ešte je u majitela. ževraj plne funkčné.... Videl som naživo, je to nádejné.
keď má niekto záujem nech mi pošle mail alebo SS.
Typ je to IFA Framo ale to je z poslednej série a už sa volá Barkas. Je na predaj, odhlásené na trvalo ale fotokópia techničáku a poslednej STK ešte je u majitela. ževraj plne funkčné.... Videl som naživo, je to nádejné.
keď má niekto záujem nech mi pošle mail alebo SS.
- Prílohy
-
- Bark000001.JPG
- (362.84 KiB) 208 stiahnutí
-
- Bark000002.JPG
- (376.85 KiB) 211 stiahnutí
-
- Bark000003.JPG
- (378.6 KiB) 213 stiahnutí
-
- Bark000004.JPG
- (365.21 KiB) 213 stiahnutí
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 53 neregistrovaných