...ale chcelo by to záchytnú nádobu pod "výfuk" (chvost)
za kolik tatru?
-
D.P.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
D.P.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
D.P.
- FÍK
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 21 Mar 2005, 19:59
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
http://www.uamk.cz/ti/?a=uk&p=8&k=1&id=47
Já jsem si napřiklad do ted myslel, že to je 60km/h a ono nic.....
Na Slovensku samozřejmě těch 50, ale to by mě zajimalo, čim chcete jezdit po českých dálnicích, když u nás je limit 80, prej......
Já jsem si napřiklad do ted myslel, že to je 60km/h a ono nic.....
Na Slovensku samozřejmě těch 50, ale to by mě zajimalo, čim chcete jezdit po českých dálnicích, když u nás je limit 80, prej......
-
D.P.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný