Lubos dostal fotky od Pepana s tim, ze je ma zverejnit. Tak jsem to tedy pochopil na TKB.
Vztah pana 600 a tech fotek mi take unika.
Zpocatku jsem mel radost, ze se tento prototyp T613 zachoval. Ted to na me cele pusobi jako spatny vtip
Luboši na TKB je psáno o celkem 8 fotkách a ty máš jen 2. Budou i ty další?Luboš napísal:Nechme už toho polemizovaní o autorských právech, k obou těm fotografiím mám od nositele autorských práv písemný souhlas s jejich zveřejněním zde, tak z hlediska práva je vše OK, ale mnohem více by mě zajímalo, jak toto auto vůbec vzniklo. Doteď jsem se domníval, že karosérie těchto tvarů měly jen 4 prototypy - kupé, oba italské sedany + ta náhradní karosérie, ze které se nejspíš postavilo to auto, co je dnes k vidění v muzeu a že všechny ostatní tzv. české prototypy už měly karosérie shodné se sérií. Tohle auto se těm počtům viditělně vymyká, vignale to jistě nebude, ale že by takhle vypadaly další aspoň čtyři prototypy, to se mi zdá už trochu mnoho...
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných