Už sa vozím :)
- Roman Rezníček
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 10 Mar 2005, 22:32
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 20 Feb 2005, 22:21
- Kontaktovať užívateľa:
- Mojžo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 21:46
- Kontaktovať užívateľa:
Akože netečie to nijako hrozne...
už som ju olieval hektolitrami vody, kamarát na ňu hadicou pol hodinu lial vodu, ja som sedel dnuka prekutrával to...
asi som neschopný ale tretím rokom nie som v stave to zistiť. Asi už bude chyba vo mne
No nič, ja vravím ,Tatra nikdy nie je hotová, raz sa podarí snáď aj toto vyriešiť.
FIK: Ten formát: prehrá to Quick Time Player
už som ju olieval hektolitrami vody, kamarát na ňu hadicou pol hodinu lial vodu, ja som sedel dnuka prekutrával to...
asi som neschopný ale tretím rokom nie som v stave to zistiť. Asi už bude chyba vo mne
No nič, ja vravím ,Tatra nikdy nie je hotová, raz sa podarí snáď aj toto vyriešiť.
FIK: Ten formát: prehrá to Quick Time Player
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Mojzo. Jedna možnosť sú lapače vzduchu, ale ja to skôr tipujem na tesnenie predného okna na spodnej hrane. Voda potom vniká do kabíny pod palubovkou,a steká po stlpiku a objaví sa až na podlahe.Vtedy je ťažké zistiť kadiaľ to tečie. Sú dve možnosti. Buď netesní guma o rám okna, alebo sklo o gumu.Najčastejšie to tečie v rohoch, tam sa totiž tá guma zošívala.Najjednoduchšie je naniesť tam vhodný tmel a to od rámu neutrálny silikon/neutrálny kôli kyslosti a možnosti korozie/ a od skla stačí aj obyč . 
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných