hadanka13
-
Tomek
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Tomek
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Marko
-
Pista
-
Tomek
-
Tomek
-
Pista
- Mojžo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 21:46
- Kontaktovať užívateľa:
Dneska
1x poznámka že to žere
1x totálne vytešený uchvátený postarší pán, už pri parkovaní som videl ako mi ukazuje "thumbs up" a prišiel a povedal že to sú najlepšie a najkrajšie autá na svete že také niečo sa už len tak nevidí a že mi to veľmi praje a drží mi palce
1x totálne spokojná slečna že konečne jazdím poriadnou károu
10x kamaráti štýlu "Konečne si celý chlap, Mojžo"
no a nespočet otočených hláv a komentárov ktoré som započul cez stiahnuté zadné okná.
Nutno povedať že Tatrovka ide skvelo. Ráno som otočil klúčom, nakopla okamžite a motor hneď reagoval celkom pekne.
Ťahá... no ťahá ukrutne! Nerozumiem, tak mocno snáď ešte ani nešla. Normálne sa to bojím zošliapnuť na podlahu
Skvelo brzdí
Je tam ticho
Bufík mi cestou domov spríjemnil cestu na minimálny výkon
Motor má úžasný rozsah použiteľných otáčok
4 prevody - paráda, skoro nemusím radiť
Vôbec neplave, drží stopu
Spotreba sa javí byť veľmi príjemná
Vôbec nedymí (pred zimou relatívne dymila, nechápem prečo to zmizlo ale to je len dobre)
Je krásna
Milujem ju
Lepšie som si vybrať nemohol
1x poznámka že to žere
1x totálne vytešený uchvátený postarší pán, už pri parkovaní som videl ako mi ukazuje "thumbs up" a prišiel a povedal že to sú najlepšie a najkrajšie autá na svete že také niečo sa už len tak nevidí a že mi to veľmi praje a drží mi palce
1x totálne spokojná slečna že konečne jazdím poriadnou károu
10x kamaráti štýlu "Konečne si celý chlap, Mojžo"
no a nespočet otočených hláv a komentárov ktoré som započul cez stiahnuté zadné okná.
Nutno povedať že Tatrovka ide skvelo. Ráno som otočil klúčom, nakopla okamžite a motor hneď reagoval celkom pekne.
Ťahá... no ťahá ukrutne! Nerozumiem, tak mocno snáď ešte ani nešla. Normálne sa to bojím zošliapnuť na podlahu
Skvelo brzdí
Je tam ticho
Bufík mi cestou domov spríjemnil cestu na minimálny výkon
Motor má úžasný rozsah použiteľných otáčok
4 prevody - paráda, skoro nemusím radiť
Vôbec neplave, drží stopu
Spotreba sa javí byť veľmi príjemná
Vôbec nedymí (pred zimou relatívne dymila, nechápem prečo to zmizlo ale to je len dobre)
Je krásna
Milujem ju
Lepšie som si vybrať nemohol
-
Chapman
- Eda
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 30 Máj 2004, 00:41
- Tatry, ktoré vlastním: T613 Elektronic ´93
- Kontaktovať užívateľa:
Lubosh: miluji tvuj suchy anglicky humor. Gimmy some mo´ !
Podle meďákovského vnitřního zpětného zrcátka a lampičky favolit to je určitě auto z 94 nebo 95. A možná je to i m95 s ještě neprovrtanými blatníky a kapotou na olishtování. Každopáďo je to podle toho madla z letadla Long. Né li ještě něco víííííc
Podle meďákovského vnitřního zpětného zrcátka a lampičky favolit to je určitě auto z 94 nebo 95. A možná je to i m95 s ještě neprovrtanými blatníky a kapotou na olishtování. Každopáďo je to podle toho madla z letadla Long. Né li ještě něco víííííc
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných