tuzing
- Mojžo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 21:46
- Kontaktovať užívateľa:
No však ako som to dával lakovať tak na mňa doslova frontálne útočili zo všetkých strán štýlom: "Mojžóóó, ty si debil! Ty do toho dáš toľko peňáze a budeš mať len obyčajnú čiernu? Šak si daj striebornú metalízu, alebo modrú metalízu alebo tak!"
No inu mne sa pri slovnom spojení "strieborná metalíza" otvára nožík vo vrecku, lebo horšiu farbu už auto podľa mňa mať nemôže, modrú taktiež nenávidím a...
no proste keď Tatra 613-3, tak čierna! Tak
No inu mne sa pri slovnom spojení "strieborná metalíza" otvára nožík vo vrecku, lebo horšiu farbu už auto podľa mňa mať nemôže, modrú taktiež nenávidím a...
no proste keď Tatra 613-3, tak čierna! Tak
- Mojžo
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Presne to si myslím aj ja. Kuknem von oknom, (teda v lete, nie teraz v zime
) a čo vidím? striebornú, zelenú, modrú, červenú, bielu... všetko po aspoň 3 kusoch.
A čierna? Jedine také jedno veľmi pekné auto, čo je nacúvané úplne na doraz aby netrčalo, také... staršie. Tatra 613 sa myslím volá.
Navyše, a na čom ja veľmi bazírujem, pretože ja milujem chrómované doplnky na aute - pri čiernom laku dokonalo vyniknú chrómované komponenty...!
A kludne nech na Teba robia tlaky, čierna rulez a hotovo
A čierna? Jedine také jedno veľmi pekné auto, čo je nacúvané úplne na doraz aby netrčalo, také... staršie. Tatra 613 sa myslím volá.
Navyše, a na čom ja veľmi bazírujem, pretože ja milujem chrómované doplnky na aute - pri čiernom laku dokonalo vyniknú chrómované komponenty...!
A kludne nech na Teba robia tlaky, čierna rulez a hotovo
- Mojžo
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
strieborná metalíza je grc!!! GRC!!! Bleeeee Nenávidím striebornú metalízu
Každá Oktáfka f kombíku a tédéíčku na hlínách f stříbrní mětle ju má, aj Fóbia f kombíku a tédéíčku na hlínách f plní palbě ju má aj aj...
kua stříbrná metla sux
No a tá svetlá modrá je teda tiež kentus
Ale autíčko vyzerá byť vo veľmi dobrom stave Erik, to zasa full respekt. Ale ňákou ji máš jako, votuzenou, vole
Každá Oktáfka f kombíku a tédéíčku na hlínách f stříbrní mětle ju má, aj Fóbia f kombíku a tédéíčku na hlínách f plní palbě ju má aj aj...
kua stříbrná metla sux
No a tá svetlá modrá je teda tiež kentus
Ale autíčko vyzerá byť vo veľmi dobrom stave Erik, to zasa full respekt. Ale ňákou ji máš jako, votuzenou, vole
- tomas
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 01 Jún 2004, 23:06
- Kontaktovať užívateľa:
No podla mna nieje strieborna ako strieborna
Taka co maju nove medvede, to je nadherna farba. (koktafky maju skaredu striebornu ... teda aspon podla mna)
Ja ale rozmyslam, ze ked budem robit Mi, pojde asi cierna perlet
Sice si to este neviem predstavit ako to bude vyzerat, ale snad to bude gut. Potom som premyslal nad tmavo modrou metlou (taka farba ako ked je velmi hlboke more). No a este som spekuloval nad bordovou metlou.
Najpravdepodobnejsie dam ale tu ciernu perlet. Ta zelena na Mi sa mi zda taka divna. Ako uz aj vsetky ostatne farby na T613 vratane zlatej. Tu ja povazujem za najhorsiu farbu aka existuje.
Ja ale rozmyslam, ze ked budem robit Mi, pojde asi cierna perlet
Najpravdepodobnejsie dam ale tu ciernu perlet. Ta zelena na Mi sa mi zda taka divna. Ako uz aj vsetky ostatne farby na T613 vratane zlatej. Tu ja povazujem za najhorsiu farbu aka existuje.
- Erik
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 25 Nov 2004, 22:24
- Kontaktovať užívateľa:
Kua som rad ze sa vam paci,
Mojzo odhadol si ze je v good stave. Cez zimu bola robena generalka kasne, pretesnoval sa motor.... Noo aj som spokojny. lak este nieje ani pokrsteny. uz sa tesim ked sa roztopi sneh...
carlos, tie zrkadla neviem z coho su, uz tam boli. su v elektrike. ale este som sa s takymi na tatre nestretol.
Mojzo odhadol si ze je v good stave. Cez zimu bola robena generalka kasne, pretesnoval sa motor.... Noo aj som spokojny. lak este nieje ani pokrsteny. uz sa tesim ked sa roztopi sneh...
carlos, tie zrkadla neviem z coho su, uz tam boli. su v elektrike. ale este som sa s takymi na tatre nestretol.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných