Tak už je to tady..
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 20 Feb 2005, 22:21
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
Čadík, zlavy na práce sa týkajú prác , ktoré vykonávam v súvislosťami s Tatrami. Členovia TAKS-u majú zlavu 10%, nie však z materiálu. Ak ťa zaujíma ,čo presne robím, môžem ti stručný popis poslať v SS, aby to nevyzeralo ako reklama, ktorú mimochodom nepotrebujem.Samozrejme, že môžeš byť členom TAKS-u aj v Prahe, pri dodržaní stanov.V klube predsa máme členov z celého slovenska, ba niektorí sú napr. trvale v zahraničí a napriek tomu im to nebráni v členstve.TAKS, je záujmová organizácia, teda aktivity vykonávané v nej sú spravidla vo volnom čase jej členov.Aj ked centrála je v Bratislave, nezriedka sa stáva , že podnikáme návštevy na opačnom konci republiky, práve som sa z jednej vrátil, z východného slovenska.
- Luboš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
- Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4 - Bydlisko: ČR
- Kontaktovať užívateľa:
Romane, leze to z tebe jak z chlupaté deky. Stanovy občanského sdružení by neměly být ani důvěrným dokumentem, že je nemáte někde veřejně vyvěšeny, to je vaše věc, ale odmítnout někomu možnost do nich nahlédnout, to je hodně zvláštní. Jsi vůbec osoba oprávněná jednat za TAKS?
Mimochodem jak můžeš vědět, že neuvažuju o členství? Na základě čeho?
Mimochodem jak můžeš vědět, že neuvažuju o členství? Na základě čeho?
- Pelda
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 30 Okt 2006, 00:01
- Tatry, ktoré vlastním: Tatra 613-3, r. v. 1987
- Kontaktovať užívateľa:
Nevím, jestli mi přísluší do debaty o klubech přispět, protože jsem nováček, ale myslím si, že i v tomto případě platí, že by člověk měl umět brát i dávat. V podstatě souhlasím s AT, ale pokud si klub chce nějakým způsobem své členy vybírat, pak si myslím, že na to také má právo. Bližší specifikace aspektů onoho výběru je už další věcí, ale tak, jak jej zde popsali členové TAKS bych si to v případě výběru představoval. Ono určitě není na škodu, když se lidé alespoň trochu poznají.
-
Roman
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Som nesmierne rád ,že niektorý ľudia pochopili o čo Nám v TAKS ide.K Ondrejovým a Romanovým odpovediam nemám čo povedať, bolo to presne to o čom by mal každý dobre fungujúci klub byť! Čadík je myslím si na "našej" vlne. MY ako klub naozaj nemáme záujem o spory medzi členmi a poprípade aj tak u nás všade zakorenenú ZÁVISŤ. Čo sa týka rôznych anonymov........to naozaj nestojí za reč...nech sa radšej doma skovajú mame za sukňu odtiaľ môžu kričať na zlý svet.A nič sa mu nestane ,lebo ho mamička ochráni.Kto chce niečo dokázať a hlavne ukázať nemôže sa skovávať či za mamu, alebo počítač. Dúfam ,že to nepochopia ľudia ktorých sa to dotklo zle......Verím ,že nie.
- MarekK
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 23 Jún 2005, 21:48
- Tatry, ktoré vlastním: Tatra 613-4 (1993)
- Kontaktovať užívateľa:
Pelda: pekná tatra, z čoho sú tie mlhovky? ako ich máš zapojené a ako svietia?...
...."tak by mě zajímalo, jak lze "dálkově" naplňovat aktivní klubový život, když vzdálenost není překážkou? Čistě teoreticky i z Prahy? " napríklad: členovia TAKSu sú přužní, a radi cestujú, tak si myslím, že by stačilo zorganizovat v prahe nejaké stretnutie(opekanie), a podobne... poprípade propagácia značky a klubu sa dá tiež nejako vyriešit...., získavanie a spracovávanie historických informácii....
... mna by docela deprimovalo, ak by som bol členom klubu v ktorom je xy "mrtvých?" neaktívnych členov, ktorí by sa v podstate v hospode chválili tým, že sú v nejakom tatraklube, a v podstate tam sú len na základe ročného poplatku, z ktorého sa zaplatí klubový buletín, a kvalitné meno klubu vytvára pár ludí..., preto som doposial v žiadnom klube nebol... ...a ak by chodili aspon raz za rok členovia a aj nečlenovia TAKSu na nejaké to stretnutie do olomouca, tak by som bol rád členom takéhoto klubu....kde možem podat prihlášku?
...."tak by mě zajímalo, jak lze "dálkově" naplňovat aktivní klubový život, když vzdálenost není překážkou? Čistě teoreticky i z Prahy? " napríklad: členovia TAKSu sú přužní, a radi cestujú, tak si myslím, že by stačilo zorganizovat v prahe nejaké stretnutie(opekanie), a podobne... poprípade propagácia značky a klubu sa dá tiež nejako vyriešit...., získavanie a spracovávanie historických informácii....
... mna by docela deprimovalo, ak by som bol členom klubu v ktorom je xy "mrtvých?" neaktívnych členov, ktorí by sa v podstate v hospode chválili tým, že sú v nejakom tatraklube, a v podstate tam sú len na základe ročného poplatku, z ktorého sa zaplatí klubový buletín, a kvalitné meno klubu vytvára pár ludí..., preto som doposial v žiadnom klube nebol... ...a ak by chodili aspon raz za rok členovia a aj nečlenovia TAKSu na nejaké to stretnutie do olomouca, tak by som bol rád členom takéhoto klubu....kde možem podat prihlášku?
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Luboš , nepostrehol som , že by som kedykolvek na tomto fore, či iných forach jednal, alebo vystupoval za TAKS.Boli mi položené otázky a ja som odpovedal, ako sukromná osoba, do tej miery, do akej som uznal za vhodné. Do ničoho viac ma nikto nemôže nútiť, možno práve preto , že nie som hovorcom TAKS-u.Udivuje ma tvoja potreba vyjadrovať sa k veciam ktoré sa ťa netýkajú a často bez znalosti veci.TAKS, zrovna tak ako akýkolvek klub, či združenie nie je na to aby bolo pod neustálou kritikou, ludí ktorích sa to netýka. Ja sa predsa tiež nestarám ako nakladáš zo svojim volným časom a už vôbec by som si nedovolil ťa za to kritizovať. TAKS si žije svojim životom a tím ktorí sú jeho členmi to vyhovuje , inak by neboli členmi.
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
- Luboš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
- Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4 - Bydlisko: ČR
- Kontaktovať užívateľa:
Romane, ty máš nějaký divný přístup k věci.
Ukaž mi, kde jsem to vaše občanské sdružení kritizoval? Teda předpokládám, že jsi aspoň členem, nebo ne? Kbybych se tě zeptal, kdo je oprávněn jednat za TAKS, tak mi zajisté odpovíš, že je to tajné a že se mne to netýká, že? Tak s takovým jednáním pro mne absolutně neexistujete...
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
- ondrej
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
- Kontaktovať užívateľa:
aké výkrutky Romana M. máte na mysli?
mne sa zdá, že odpovedal jasne, akurát však nie tak, ako si niekto predstavoval - to už je ale myslím Romanova vec (ako aj každého), ako odpovie, nie?
čo sa týka stanov TAKS - tiež bola odpoveď jasná - stačí sa k nej vrátiť.
Luboš - ak si podáš prihlášku do TAKS ako vážny záujemca, budeme sa s tebou baviť o stanovách a iných aktivitách klubu bližšie - zatiaľ však nevidím najmenší dôvod, prečo by s tým niekto mal strácať čas...
mne sa zdá, že odpovedal jasne, akurát však nie tak, ako si niekto predstavoval - to už je ale myslím Romanova vec (ako aj každého), ako odpovie, nie?
čo sa týka stanov TAKS - tiež bola odpoveď jasná - stačí sa k nej vrátiť.
Luboš - ak si podáš prihlášku do TAKS ako vážny záujemca, budeme sa s tebou baviť o stanovách a iných aktivitách klubu bližšie - zatiaľ však nevidím najmenší dôvod, prečo by s tým niekto mal strácať čas...
-
TatraplanuZdar
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ondrej, tu celkom nesúhlasím. Povedzme že ja by som si chcel podať prihlášku do TAKS - možno. Som síce na Slovensku ale do Bratislavy mám to oveľa dalej ako niekto z Prahy.
V tomto momente ale neviem či sa chcem stať členom klubu. Mám síce sympatie k značke aj vozidlá značky ale proste neviem či klub vyvíja činnosť ktorá ma zaujíma a ani neviem či by som sa na živote mohol zúčastňovať tak aby moje členstvo nebolo len formálne, som pomerne pracovne vyťažený.
Z tohto dôvodu by som potreboval informácie a stanovy sú dôležité. Ked ste zakladali občianske združenie tak ste ich museli mať.
Preto nerozumiem že nie sú verejnosti prístupné? Som vo výbore nejakého iného občianskeho združenia. Je pravda že stanovy nemáme voľne vyvesené na webe ale ak niekto prejaví zájem za 5 minút ich dostane emailom. Ved predsa ak by chcel vstúpiť tak s nimi bude musieť súhlasiť - musí ich teda poznať vopred. A aj ked je to potenciálny protivník tak mu tiež chceme ukázať že to nie je pokútny spolok vykonávajúci niečo nezákonné alebo mravne odsúdeniahodné.
Máme tam klauzulu že vstup nového člena musí odsuhlasiť schôdza ale to len preto, že do tohto združenia by určite chceli vstúpiť "protivníci" ktorých úmyslom by bolo škodiť a potláčať činnosť združenia pretože s ňou nesúhlasia.
Z tohto dôvodu schvaľujem aj vašu lehotu aj ked si ťažko predstaviť "nepriateľov Tatier". Vy by ste mali skôr problém s pasívnymi členami.
V tomto momente ale neviem či sa chcem stať členom klubu. Mám síce sympatie k značke aj vozidlá značky ale proste neviem či klub vyvíja činnosť ktorá ma zaujíma a ani neviem či by som sa na živote mohol zúčastňovať tak aby moje členstvo nebolo len formálne, som pomerne pracovne vyťažený.
Z tohto dôvodu by som potreboval informácie a stanovy sú dôležité. Ked ste zakladali občianske združenie tak ste ich museli mať.
Preto nerozumiem že nie sú verejnosti prístupné? Som vo výbore nejakého iného občianskeho združenia. Je pravda že stanovy nemáme voľne vyvesené na webe ale ak niekto prejaví zájem za 5 minút ich dostane emailom. Ved predsa ak by chcel vstúpiť tak s nimi bude musieť súhlasiť - musí ich teda poznať vopred. A aj ked je to potenciálny protivník tak mu tiež chceme ukázať že to nie je pokútny spolok vykonávajúci niečo nezákonné alebo mravne odsúdeniahodné.
Máme tam klauzulu že vstup nového člena musí odsuhlasiť schôdza ale to len preto, že do tohto združenia by určite chceli vstúpiť "protivníci" ktorých úmyslom by bolo škodiť a potláčať činnosť združenia pretože s ňou nesúhlasia.
Z tohto dôvodu schvaľujem aj vašu lehotu aj ked si ťažko predstaviť "nepriateľov Tatier". Vy by ste mali skôr problém s pasívnymi členami.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 23 neregistrovaných