ake Tatry som dnes videl
- ondrej
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
- Kontaktovať užívateľa:
Nakoľko som mal na zelenej štvorke už skoro 6 týždňov prepadnutú STK, rozhodol som sa ešte pred novým rokom dať si to do poriadku, aby náhodou neboli pri cestnej kontrole problémy...
cestou do garáže som zrazu stretol zaujímavú dvojicu áut - v pravom pruhu oproti mne išla červená T57b a práve ju predbiehala svetlozeleno-metalizovaná T613-4... nie, nebol to sen, stalo sa to naozaj - v Bratislave.
Bol to iba okamih a samozrejme som bol tak prekvapený, že som to nemal šancu odfotiť. Prikladám preto aspoň jeden obrázok mojej čerstvo "oestékáčkovanej" štvorky...
cestou do garáže som zrazu stretol zaujímavú dvojicu áut - v pravom pruhu oproti mne išla červená T57b a práve ju predbiehala svetlozeleno-metalizovaná T613-4... nie, nebol to sen, stalo sa to naozaj - v Bratislave.
Bol to iba okamih a samozrejme som bol tak prekvapený, že som to nemal šancu odfotiť. Prikladám preto aspoň jeden obrázok mojej čerstvo "oestékáčkovanej" štvorky...
- Prílohy
-
- z11m.JPG (137.07 KiB) 7265 zobrazení
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní