Dlouho jsem se tak nepobavil.
Test bude jistě zajímavý, ale v roce 1994 bych si koupil na ježdění 603ku, v roce 1974 Tatraplána nebo osmičku
Ale kdybychom se přece jen i do toho pustili, tak zvuk XJ40 (znám teda jen 4litr) je mi oproti tomu rachotu tatrováckého 4litru daleko příjemnější. Husí kůže mi skutečně naskakuje, když přijedu s T domů třeba v jednu v noci a představím si, že jsem na místě těch, co u sousedů spí (spali) a musí poslouchat ten řev volnoběhu, než otevřu vrata a zajedu dovnitř.radek napísal: Z výše uvedených důvodů tak nebude ve srovnání figurovat něco tak unrealistického jako "husí kůže vyvolaná bubláním motoru" či "stoletá tradice úniku oleje z agregátů", "aristokratický vzhled" či "náš zákazník=obtížný hmyz".
Ambiciózní tajemníček napísal:
Ještě by to chtělo si odpovědět na otázku, zda objektivní testy se suchými čísly někoho vůbec zajímají. Já myslím, že je to zbytečné, protože dnešní svět učí lidi rozhodovat se čistě podle emocí.....
Ztrácím úroveň? To znamená, žes mi nějakou úroveň přiznával?Mgr.Petr Naszrával napísal:Ztrácíš úroveň Tajemníku! Takovouto reakci bych čekal od 12 letýho kluka a ne od odborníka na slovo vzatého.
Já se nezlobím, taky nemám možnost, jak Tě posoudit jinak než podle xichtu a právě proto jsem se ptal, jak to děláš Ty. Jinak máš samozřejmě pravdu.Mgr.Petr Naszrával napísal:Soudě podle tvého xichtu(nic ve zlém, pouze zhodnocení reality), jsem došel k názoru, že všechny ostatní možnosti jak si najít ženskou selhaly, tudíž jsi si musel pořídit pořádný fáááááro, a ne nějakej komoušskej vrak. Není-liž pravda?
Nejsi moc originální, když po mně papouškuješ "speciááál" s hodně "á". Čím dál slabší. Kde bereš, že jsem koupil starší limuzínu? Hraješ si na dobře informovaného, tak nám pověz, jak to doopravdy je. Ať víme, jestli vaříš z vody nebo jestli jsi vážně takový formát. No ale abys neřekl, že Ti to komplikuju, dám Ti radu. Pro začátek bys se mohl podívat, co na mne ví registr vozidel.Mgr.Petr Naszrával napísal:Po Bukáčkovi jsem chtěl pouze jeho speciáááááááála, ne jeho mužnou tvář. To je jasný, že prachy ani původ nemáš, pouze jsi si koupil starší limuzínu, aby jsi i Ty vyzkoušel jaké pocity mívají Vyvolení. Laciná nahrážka.
Ano, že se bojíš odhalit svou identitu jako správný přizdisráč, to už dobře víme. Tedy zase plýtváš slovy. Tak kde Ti mám nechat ten stolek?Mgr.Petr Naszrával napísal:Adresu Ti rozhodně nedám, ještě bys mě obtěžoval. Ale na tom stolku se domluvíme, těch není nikdy dost.
Mgr. Papájec
Ja osobne s mojim uspokojivým duševným zdravím si osebe nenamýšlam nič ale uznajte...Stevo ma recht. Serte na to at si kazdy jezdi cim chce a mysli si v tom ze je treba hrabe kinsky nebo ridic ministerstva tezkeho prumyslu nebo svaty peter
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 20 neregistrovaných