Akurát smajlíkov by mohlo byť viac
Príjemná záležitosť
- Mojžo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 21:46
- Kontaktovať užívateľa:
Príjemná záležitosť
Musím pochváliť systém fóra. Má veľa možností, na ktoré sa príjemne zvyká a myslím, že i cez počiatočné nedorozumenia v ovládaní si na to zvykneme.
- michal heky
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 28 Máj 2004, 22:10
- Tatry, ktoré vlastním: T613-3
- Kontaktovať užívateľa:
Taky to zkousim.
Pekne stranky, doufam, ze dal porostou
Bude moznost stahovat fotky v lepsi kvalite (= ne tak pidi):?: .
Jenom to forum, nevim nevim. Doufam, ze vyhody casem prevysi tu slozitost. Moc se mi taky nezamlouva, ze ted jsou fora dve a ze to bude takove roztristene...
Bude moznost stahovat fotky v lepsi kvalite (= ne tak pidi):?: .
Jenom to forum, nevim nevim. Doufam, ze vyhody casem prevysi tu slozitost. Moc se mi taky nezamlouva, ze ted jsou fora dve a ze to bude takove roztristene...
-
etienne
- Správca diskusného systému
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
- Kontaktovať užívateľa:
Michal: Fotky pravdepodobne zostanu "pidi" pretoze momentalne nemam riesenie na moznost stahovanie vysokokvalitnych - ale niektore z nich budu ako pozadie 
Co sa tyka for... tazko povedat, ja nechcem robit konkurenciu a nikdy som to ani nechcel ale chcel som urobit stranku kde sa budu stretavat tatrovaci a priaznivci tatry.... a k tej neodkladne patri aj forum.
S tymto typom fora mam uz vyse 3 rocne skusenosti a nikdy nesklamalo preto dufam ze nesklame ani tento krat.
Co sa tyka for... tazko povedat, ja nechcem robit konkurenciu a nikdy som to ani nechcel ale chcel som urobit stranku kde sa budu stretavat tatrovaci a priaznivci tatry.... a k tej neodkladne patri aj forum.
S tymto typom fora mam uz vyse 3 rocne skusenosti a nikdy nesklamalo preto dufam ze nesklame ani tento krat.
-
Martin
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Tak jsem trochu brouzdal Tatraportálem. Odvedli jste kus práce, ale např. fotky jsou dost zmatečné. Když kliknu na sekci T613-4 tak očekávám, že uvidím fotky samostatných T613-4 a ne fotku s 10 T613. Jak laik pozná, která z nich je čtverka? A k čemu je v sekci T613-4 výsledková listina z Citrusu? Nešlo by raděj upřednostnit kvalitu nad kvantitou? Fotky probrat a dát tam takové, na kterých je samostatně stojící a dobře viditelný jednotlivý typ.
- Luboš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
- Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4 - Bydlisko: ČR
- Kontaktovať užívateľa:
Souhlas s Martinem. Já vím, slíbil jsem etiennovi, že mu trochu pomohu s vytříděním, ale nějak se k tomu pořád nemohu odhodlat. Snad příští týden budu mít více volna. Horší je, že v některých sekcích jsou typy, které tam vůbec nemají co dělat, některé sekce mají nesprávné označení i chybný obrázek a některé sekce tam neomluvitelně chybí - třeba TATRA 12, 70... !!!!
S tím doufám něco uděláme a snad bych mohl zajistit i lepší dobové fotky těch starších typů, nejenom ty, které se již dnes povalují různě po internetu a všichni je už dostatečně znají.
S tím doufám něco uděláme a snad bych mohl zajistit i lepší dobové fotky těch starších typů, nejenom ty, které se již dnes povalují různě po internetu a všichni je už dostatečně znají.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní