DStevo napísal:Fuj, to bude hlucneRoman Maďar napísal:S mojím strojovým vybavením nie som schopný vyrobiť napr. kuželové ozubenie, preto som diferenciál riešil čelným.
Dodám k tomu aj sluchátka
Zaujímavý nápad, už som sa ním zaoberal, ale žiaľ v modeli už nebude dostatok miesta, kedže všetky dvere a kapoty sú otváratelné, je treba aspoň zčasti dodržať vnútorné usporiadanie -tzn. sedadlá, nádrž, motor atd.Takže v zadnom sedadle by mal byť hlavný zdroj- aku pak7,2V 3700 mAh-Nimha, v prednom sedáku zdroj pre prijímač a servá, v nádrži servoriadenie a regulátor motora a pod dvojitým dnom priestoru pod zadným oknom, prijímač.Kedže model má funkčnú rezervu, viac miesta akosi nenachádzamŠtěpán napísal:Zvuk by bylo nejlepší vyrobit elektronickou cestou - nahrát skutečný zvuk, a do modelu schovat elektroniku, která bude přehrávat.
AT, nemohol by si mi niečo viac napísať o tom pánovi, prípadne dať na neho nejaký kontakt?Velmi ma to zaujíma.ĎakujemAmbiciózní tajemníček napísal:Díky za odpověď. A znáš pana Valoucha? Moc šikovný člověk. Navrhl a prodává kutilům jednoduchou odvalovku na hezky evolventní ozubení a dá se s tím dokonce udělat na koleně i slušně přesné šikmé ozubení.
rstyle@stonline.skAmbiciózní tajemníček napísal:Chtěl jsem, ale zjistil jsem, že nemám na Tebe mail. Tak to pošlu přes Ondreje, on bude jistě tak hodný a přepošle Ti to.
Neodporucam aby si pouzival vo forach mail napis radsej rsytel(zavinac)stonline.sk. Spameri ti potom budu posielat nevyziadane maily.Roman Maďar napísal:rstyle@stonline.skAmbiciózní tajemníček napísal:Chtěl jsem, ale zjistil jsem, že nemám na Tebe mail. Tak to pošlu přes Ondreje, on bude jistě tak hodný a přepošle Ti to.
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní