Dôvodom, pre ktorý dávam hlasovať je, že tu

Návrh trestu - kedže už nejaký ten ban dostal, navrhujem možnosť c)

Za pohrdání byť i jen okresním soudem je soudce povinen promptně vyměřit pokutu - obvykle takovému hrdopýškovi napaří tak pět až deset "Masaryků".miloš napísal:Pche....
Klidek starousi.ziza napísal:Za pohrdání byť i jen okresním soudem je soudce povinen promptně vyměřit pokutu - obvykle takovému hrdopýškovi napaří tak pět až deset "Masaryků".miloš napísal:Pche....
Ondreji, jak vidím, ono to "pche" není zrovna z pradávné historie... i když takto neartikulovaně reagovat na soukmenovce uměli nepochybně již neaderthálci.
Radinkovu otázku bych nyní přeformuloval asi takto: Považujete správanie miloša voči diskutujícím za zlučitelné s principy etické diskuse tohoto fora?
Kdysi jsem se veleváženého fora IMHO zdvořile a výslovně zeptal, zda zde smím mít tuto ikonku. I když okolo obrázku Mary Looetienne napísal:Ziza: Vzhladom na Tvojeho avatara by som Ti mohol dat rovnaku otazku..
Takže by som sa to pokúsil nejako zhrnúť: SENÁT nefunguje.Radinko napísal:...Som zvedavý ako to bude fungovať/nefungovať...
Trvalo cca. 10 dní pokiaľ otázku Etienne "schválil".ondrej napísal:Myslím, že hlasovať by sa malo o aktuálnych problémoch, nie vyťahovať niečo z minulosti - to by totiž potom nikdy nemalo konca a hlavne - úplne by sa to minulo účelom!...
Je rozdiel medzi "Lubko" a "Lubko", však ondrejko...ondrej napísal:...Pokiaľ viem, tak Miloš teraz Luboša oslovuje väčšinou "Lubko"...
Skús sa už zbaviť toho zlozvyku odpovedať v množnom čísle.miloš napísal:...Jsme radi, ze se ti tady libi, ale...
mňa nieziza napísal:Takže se znovu ptám Tebe Etienne i ctěného fora i jeho senátu: pobuřuje Mary Loo kohokoliv natolik, abys mně doporučil jí raději smazat?
Zato ty si sa svojim avatarom celkom trafil...miloš napísal:Mě to spíš připadá jako touha po již nesplnitelných dobrodružstvích starého vypelichaného kocoura.Kdyby majiteli avataru bylo 16 tak bych to snad i pochopil.
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní