zhanam Tatru 613-3
-
bosstweed
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
zhanam Tatru 613-3
Pekny den prajem tatrovaci. Ak by ste vedeli o zaujimavej Tatre 613-3 na predaj, dajte mi prosim vediet - ze by som si ju kupil. Dopredu dakujem
-
bosstweed
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
zaujimavost tatry 613-3
Zaujimava je pre mna ak:
- je pojazdna bez velkeho vyvarania a menenia nakladnych suciastok okrem beznosti typu filtre, zapalovacie kable, sviecky... Cim lepsia, tym zaujimavejsia.
- dobre vyzera (subjektivna kategoria)
- ma podla vas dobru cenu (subjektivna kategoria)
- je "na papieroch"
pacilo by sa mi, keby mala nejaku vybavu okrem "priestoru" ale nie je podmienka
Chcel by som ju na vozenie sa tras okolo 200 km bez problemov, zbytocnych vydavkov a v pohodli. LPG mi nevadi a je plus. Zberatelska hodnota je pre mna nepodstatna. Je mi jasne, ze na skode 120 to budem mat lacnejsie - ide mi o kombinaciu prijatelnych nakladov, neortodoxneho fanusikovstva autu a pohodlia. Peniaze, co som ochotny minut zavisia od predpokladanej vysky nakladov na to, aby vyzerala "na moj obraz"
- je pojazdna bez velkeho vyvarania a menenia nakladnych suciastok okrem beznosti typu filtre, zapalovacie kable, sviecky... Cim lepsia, tym zaujimavejsia.
- dobre vyzera (subjektivna kategoria)
- ma podla vas dobru cenu (subjektivna kategoria)
- je "na papieroch"
pacilo by sa mi, keby mala nejaku vybavu okrem "priestoru" ale nie je podmienka
Chcel by som ju na vozenie sa tras okolo 200 km bez problemov, zbytocnych vydavkov a v pohodli. LPG mi nevadi a je plus. Zberatelska hodnota je pre mna nepodstatna. Je mi jasne, ze na skode 120 to budem mat lacnejsie - ide mi o kombinaciu prijatelnych nakladov, neortodoxneho fanusikovstva autu a pohodlia. Peniaze, co som ochotny minut zavisia od predpokladanej vysky nakladov na to, aby vyzerala "na moj obraz"
-
trinity
-
D.P.
-
bosstweed
co za 15K??
Noo - za pojazdny vrak veru viac ako 15 dat nechcem. Za slusnu mam predstavu tak 30 K a za fakt peknu bez "povrchovej" hrdze uplne vsade dam aj viac. Sak co - mam cas
-
trinity
-
trinity
-
bosstweed
no jo no
kousak: som pocul, ze si nedavno pomerne slusne kupil. Keby sa mi podarilo nieco podobne, som vysmiaty
trinity: vela stastia pri predaji. Ked nieco zozeniem, urcite ti dam vediet.
prdos: no jasne ze je to super predstava
tomas: co uz som minul za telefon.. Tatry, co som naozaj chcel uz boli zial prec. A ze sa ti na to neprisli pozriet.. som asi este nebol infikovany.
trinity: vela stastia pri predaji. Ked nieco zozeniem, urcite ti dam vediet.
prdos: no jasne ze je to super predstava
tomas: co uz som minul za telefon.. Tatry, co som naozaj chcel uz boli zial prec. A ze sa ti na to neprisli pozriet.. som asi este nebol infikovany.
-
bosstweed
koho poznam (a preco)
Kousak: iba som pocul od Reneho. Osobne sme sa nevideli.., dokonca ani s tvojim vozidlom.
Sedo: nepoznam ta, mam pocit, ze som videl stroj podobny tvojmu nedavno prechadzat Povazskou Bystricou. Ak ano tak zvonku mooze byt
"v biznise" som kratko, v strede prazdnin ma Rene pomerne rychlo a pohodlene nocou povozil na Tatre, chvilu to vo mne kvasilo. Potom zilinsky minitatrazraz prvy vecer... a teraz hladam Tatru len pre seba.
za vsetko moze Rene
Sedo: nepoznam ta, mam pocit, ze som videl stroj podobny tvojmu nedavno prechadzat Povazskou Bystricou. Ak ano tak zvonku mooze byt
"v biznise" som kratko, v strede prazdnin ma Rene pomerne rychlo a pohodlene nocou povozil na Tatre, chvilu to vo mne kvasilo. Potom zilinsky minitatrazraz prvy vecer... a teraz hladam Tatru len pre seba.
za vsetko moze Rene
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných