výfuk 613
- radek
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Okt 2004, 08:24
- Tatry, ktoré vlastním: .........................
Tatra 613 "all in one"
Tatra 613-4 CH - Kontaktovať užívateľa:
No, za 6500 bez DPH neboli cca 10000sk se Ti to Palo zdá jako špatná cena? Za výměnu kompletního výfuku kromě svodů? Hm, zajímavé, zřejmě další člověk co očekává, že když koupil T613 v bazaru za 30000 tak že na ní díly budou stát maximálně 500,- nebo pytlík kafe. Tak si ntřeba pro zajímavost spočítej, kolim stojí výfuk old výstupu z katu až po koncovku v nárazníku třeba na Octavii......
-
Palo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 16 Dec 2004, 17:46
- Tatry, ktoré vlastním: ---
- Kontaktovať užívateľa:
Radek nie si Ty náhodou idiot?Ja som skúsil zistiť či niekdo nemá jednoducho navyše jeden nový alebo funkčný výfuk čím by mi ušetril minimálne cestu do brna,kde je podla môjho názoru nie za celkem dobrú cenu.A ty si tu vyplodil podozrenie že som niekto kdo si kúpil vrak z bazaru za 30tis. a myslí si že je to super-limuzína aj keď memá na jej ďalšiu prevádzku.
-
Palo
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Ja nikomu do idiotov nenadávam zvlášť tomu koho nepoznám ale z jeho príspevkov som mal potrebu sa ho to spýtať.miloš bukáček napísal:No pěkně na Vás zapůsobil Naszrával,jen co je pravda.Teď se každý bojíte,aby Vám náhodou neřekl,že máte doma zrezlý šrot.S Radkem jsi teď tedy pěkně ustřelil,Palo,jen co je pravda.Proč mu nadáváš do idiotů?
Výfuk nekupujem kvôli bac. Nasrávalovi. Potrebujem ho na GO motora ktorý dokončujem.
- radek
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Okt 2004, 08:24
- Tatry, ktoré vlastním: .........................
Tatra 613 "all in one"
Tatra 613-4 CH - Kontaktovať užívateľa:
Myslíš Palo "idiot" jako nadávku či "idiot" jako odlišně a nekonzumně mozek používající osobu, jejíž příspěvky je Ti zatěžko správně pochopit? Já abych měl jasno, zkus to upřesnit a podpořit věcnými argumenty.
I když, přemýšleje o podstatě věci, možná jsem "idiot", když se Vám tu snažím na základní technické úrovni radit a pomáhat s udržením těch verků v provozu.....
I když, přemýšleje o podstatě věci, možná jsem "idiot", když se Vám tu snažím na základní technické úrovni radit a pomáhat s udržením těch verků v provozu.....
-
Palo
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Tak ten idiot bola v podstate rečnícka otázka.Pre jednoduchšie vysvetlenie uvediem ako príklad rozhovor dvoch kamarátov:
jožo:podme tam do krčmy
fero:čo si kokot?
No lenže medzi nami nie je vzťah dvoch kamarátov ale dvoch diskutujúcich, tak som sa to pokúsil sformulovať slušne.Ale bola to nepodstatná časť môjho príspevku.
radek:
Inak netvrdím že väčšina tvojich príspevkov je z technického hladiska alebo aj celkovo prínosná.
jožo:podme tam do krčmy
fero:čo si kokot?
No lenže medzi nami nie je vzťah dvoch kamarátov ale dvoch diskutujúcich, tak som sa to pokúsil sformulovať slušne.Ale bola to nepodstatná časť môjho príspevku.
radek:
No mne si tým že si ma poRENÉoval moc nepomohol.I když, přemýšleje o podstatě věci, možná jsem "idiot", když se Vám tu snažím na základní technické úrovni radit a pomáhat s udržením těch verků v provozu.....
Inak netvrdím že väčšina tvojich príspevkov je z technického hladiska alebo aj celkovo prínosná.
- carlos
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 14 Okt 2004, 17:35
- Tatry, ktoré vlastním: nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
.
dotkol sa ho tým,že palo nečaká,že niečo kúpi za 500sk,alebo za pytlík kafe,práve naopak,on tu predával za pytlík kafe diely na 613 a dost ludí od neho kupilo,radek nič v zlom 
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných