Mojzo, bratu! Dakuem za pekne slova
Ano, zivot je zmena, a dajako to mat Tatru uz nie je az take fantasticke ako predtym, lebo je to uz vsedny den... Je to fantasticke auto, ale su na svete aj ine
Chlapci, (Lubos), ono je to takto:
Len za dan za to aby som to auto tu vtedy prihlasil, som zaplatil 1.000 EUR.
Cize to zosrotovanie som pisal trochu ako provokaciu, ale ak to auto naozaj nema vacsiu hodnotu, tak uz nezbyva nic ineho... Na 1.000 EUR sa mozem akurat ... viete co.
To sa mi potom fakt lepsie oplati jazdit na tom dva roky do dalsiej "STK", a potom, dovidenia !
Lebo Tatra bez udrzby urcite vydrzi, ved je to auto ako z kamena. Lenze samozrejme mu to neurobi dobre..
Kedze sa auo chce pouzivat na kazdodenne jazdenie a chce sa drzat vo velmi dobrom stave ako doteraz, chce to urcite viac ako 1.000 EUR za rok !
Takze aj ked to auto mam velmi rad, bol by som idiot ho udrziavat, a predat ho za smiesnu sumu...
Bastard to je, ano. Kto kedy videl Tatru, ktora nebola bastard !? Ako my tu hovorime, ani jedna Tatra nie je taka ista !

S hrdzou je to ako pisem. Spodok - bez hrdze. Prahy, asi trochu, neviem, nevidim pod kryty...
Blatniky, asi take hrdze velkosti minci. Potom pod trojuholnikovimy okienkami, a mozno trochu torpedo. Zase neviem, nevidim.
ZAUJIMAVE na tomto aute: Jazdi kazdy Bozi den, cize nie ako vela muzealnych Tatroviek, ktore vylezu dvakrat do roka.
Chyby od 06/2006, ktore ma napoly, alebo uplne zastavily :
- 1 x Vybite baterie
- 2 x pokazeny alternator. (kupene jazdene, mal som 2 x smolu)
- 1 x pri kontrole remenov som videl, ze je jeden trosku natrhnuty. Ani km som potom nepresiel, ale dal ihned vymenit.
- 1 x Vykon zmenseny asi na 1/3 kvoli zaspinenym karburatorom
- 1 x Priebeh vykonu velmi nedostatocny na maly a plny plyn kvoli jednej vzduchovej klapke v karb, ktora visela.
Toto vsetko od 569.000 km do zatial 658.000 km. Na 30-rocnom aute !!!
Takze, ak si niekto mysli, ze toto dostane za 1.000 EUR, v poriadku

Mam velky respekt ped trhovymi mechanizmami, ale dovolim si potom aj povedat, ze, pardon, ale tych 1.000 EUR si radsej mozem strcit do riti a chudak Tatru dojazdit az do konca...