Stastne a vesele vianoce :D
- Mojžo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 21:46
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Stastne a vesele vianoce :D
ej veru dobré dobré!
- Jerry
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 17 Aug 2006, 07:29
- Tatry, ktoré vlastním: Tatra 613-3 r.v. 1988
Tatra 805 r.v. 1957 - Bydlisko: Rožmitál pod Třemšínem
- Kontaktovať užívateľa:
Ta oranžová chromka má přípravu na tříbodový pásy vzadu
(je to vidět někde okolo 10 - 11 minuty). 
- francomk
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 25 Mar 2008, 18:55
- Kontaktovať užívateľa:
Fakt dobré!!!! A ja reku že Vianoce sú až 24.12. Zdar na zraze!
-
vasa26
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 08 Jún 2006, 22:23 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
pěkné jako kdyby jsi tušil po čem všeci prahnou (telepatie,či čtení myšlenek)Jsi Vyvolený ..... Bravo
-
vasa26
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 08 Jún 2006, 22:23 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
jinak ta VIP verze Filmu má 366 MB a je bez té čáranice v pravo dole 
- Jerry
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 17 Aug 2006, 07:29
- Tatry, ktoré vlastním: Tatra 613-3 r.v. 1988
Tatra 805 r.v. 1957 - Bydlisko: Rožmitál pod Třemšínem
- Kontaktovať užívateľa:
vasa26 napísal:jinak ta VIP verze Filmu má 366 MB a je bez té čáranice v pravo dole
-
etienne
- Správca diskusného systému
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
- Kontaktovať užívateľa:
Vaso: Absolutne nic Ti nebranilo doteraz tu VIP verziu zverejnit
Jedine ze by si chcel byt len vyvoleny 
A co sa tyka velkosti VIP... vsetko zalezi od kompresie...
-
etienne
- Kontaktovať užívateľa:
Je tam vela dalsich zaujimavych veci - napr. stredova opierka na ruky, elektricke okna...Ta oranžová chromka má přípravu na tříbodový pásy vzadu (je to vidět někde okolo 10 - 11 minuty).
Ta oranžová chromka má přípravu na tříbodový pásy vzadu(je to vidět někde okolo 10 - 11 minuty).
- Mojžo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 21:46
- Kontaktovať užívateľa:
A jaké 613-ky sú tam zaujímavé bratu 
-
vasa26
- Pravidelný diskutujúci
Bránili mi spíš autorská práva Tatry ,když jsem se na to ptal a jestli by to šlo,takto vystavit film na net ,holt jsou za to větší sazbyetienne napísal:Vaso: Absolutne nic Ti nebranilo doteraz tu VIP verziu zverejnitJedine ze by si chcel byt len vyvoleny
Práva na Film jsi koupil?jak se ti to povedlo? Jinak to je krásný poučný,Veselé vánoce
- Ergo_sum
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 05 Jan 2008, 15:15
- Kontaktovať užívateľa:
Jasny priklad neznalosti prava, staci urobit BU-BU-BU a niektory maju v ... Nakoniec ma to ani tak neprekvapuje, stretavam sa denne so zastrasovanim (trestne stihanie, pokuta, zaloba, nahrada sudnych trov) a casto to na ludi skutocne zabera.vasa26 napísal:Bránili mi spíš autorská práva Tatry ,když jsem se na to ptal a jestli by to šlo,takto vystavit film na net ,holt jsou za to větší sazby
Na to je len jedna odpoved, dajte pokoj a ak si skutocne myslite ze mate pravdu tak podajte zalobu a pripravte sa na dlhorocny narocny sudny proces!!!
-
etienne
- Kontaktovať užívateľa:
Vaso, gut. Podme sa o tom rozpravat.
Autorske prava teda. Mas negativy z fotografii ktore mas, alebo su to kopie ? Na prirucku co mas na webe mas autorske prava ? Zelena colorovana fotka Vignale ? Casopisy ktore mas na webe ? Odkial mas rozmery aut ? Meral si ich ?
Logo Tatra mas dovolene pouzivat ?
Moj Garfield ? Lubosove clanky ? Videa ?
Ak by sme sa zacali na TP, alebo aj na Tvojom webe hrabat v autorskych pravach, neostalo by tu vela informacii. Clanky by isli do kelu, mnoho fotiek k tomu, videa niektore taktiez atd atd atd.
Ide tu o to, ze cielom Tatraportalu je priniest ludom co najviac informacii o automobiloch Tatra. Ak bude akejkolvek institucii uverejnenie vadit, som presvedceny ze nas najprv upozorni. Potom sa mozeme bavit o dalsich krokoch. Myslim si ze kazdy rozumny clovek vie pochopit, ze cielom nieje porusovat autorske prava, ale prinasat informacie.
Autorske prava teda. Mas negativy z fotografii ktore mas, alebo su to kopie ? Na prirucku co mas na webe mas autorske prava ? Zelena colorovana fotka Vignale ? Casopisy ktore mas na webe ? Odkial mas rozmery aut ? Meral si ich ?
Moj Garfield ? Lubosove clanky ? Videa ?
Ak by sme sa zacali na TP, alebo aj na Tvojom webe hrabat v autorskych pravach, neostalo by tu vela informacii. Clanky by isli do kelu, mnoho fotiek k tomu, videa niektore taktiez atd atd atd.
Ide tu o to, ze cielom Tatraportalu je priniest ludom co najviac informacii o automobiloch Tatra. Ak bude akejkolvek institucii uverejnenie vadit, som presvedceny ze nas najprv upozorni. Potom sa mozeme bavit o dalsich krokoch. Myslim si ze kazdy rozumny clovek vie pochopit, ze cielom nieje porusovat autorske prava, ale prinasat informacie.
-
miloš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 05 Mar 2005, 14:29 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Od Tebe to sedi. Aneb jak se z padoucha stava vazeny TP moralista.....Ty ktery jsi hned na zacatku predvedl sve zivotni kredo:Korupci k splneni svych cilu/viz tve zkusenosti s STK/. Podle Tebe se totiz jen nerespektovanim zakonu da docilit uspechu, ze? Svedci o tom i Tva jistota dlohudobych, nekolikaletych soudu jako zolik v rukavu.....Ergo_sum napísal:Jasny priklad neznalosti prava, staci urobit BU-BU-BU a niektory maju v ... Nakoniec ma to ani tak neprekvapuje, stretavam sa denne so zastrasovanim (trestne stihanie, pokuta, zaloba, nahrada sudnych trov) a casto to na ludi skutocne zabera.vasa26 napísal:Bránili mi spíš autorská práva Tatry ,když jsem se na to ptal a jestli by to šlo,takto vystavit film na net ,holt jsou za to větší sazby
Na to je len jedna odpoved, dajte pokoj a ak si skutocne myslite ze mate pravdu tak podajte zalobu a pripravte sa na dlhorocny narocny sudny proces!!!
Ps: Upozornuji Te dopredu, ze na Tve vylevy nehodlam reagovat.
- Ergo_sum
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 05 Jan 2008, 15:15
- Kontaktovať užívateľa:
Pre upresnie:
1. Autor musi dostatocnym sposobom preukazat autorske prava k predmetnemu dielu!
2. Ak chce podat zalobu, musi dostatocnym sposobom preukazat skodu ktora mu bola sposobena!
P.S. toto upresnenie v ziadnom pripade nie je odpovedou na prispevok miloša!
1. Autor musi dostatocnym sposobom preukazat autorske prava k predmetnemu dielu!
2. Ak chce podat zalobu, musi dostatocnym sposobom preukazat skodu ktora mu bola sposobena!
P.S. toto upresnenie v ziadnom pripade nie je odpovedou na prispevok miloša!
- Stevo
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 10 Feb 2004, 09:41
- Tatry, ktoré vlastním: taka bordova
- Kontaktovať užívateľa:
Nepekne tu podaktorym jedincom kuruje na gebule len co je pravda ... a fcul ma mozte zmazat
-
vasa26
- Pravidelný diskutujúci
etienne, gut-já celou dobu píši o "JEN" filmu....o ničem jiném...a že mi nebylo povoleno ho šířit netem...jinak máš pravdu radši vykradem archivy aby byly informace pro všechny družstevníky
ty nevíš vůbec o čem píšu tak čti prosím pečlivě ať nedochází k nedorozumění
ještě jednou-PÍŠU O FILMU. víš já se zeptal a nebylo mi vyhověno že by jsem tím prý něco porušil,,,,Ty sem film dáš a je ti to total šumák 
-
etienne
- Kontaktovať užívateľa:
Vasa26: Mne bol film dodany jednym z citatelov portalu... Nevidim preto dovod ho nevystavit.
-
jack
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 26 Jún 2006, 08:26
- Tatry, ktoré vlastním: Šestsettrojky
- Kontaktovať užívateľa:
Koukám, za volantem červený T613 Pan Řidič..!! Ve kterém roce to bylo natočeno..??
-
vasa26
- Pravidelný diskutujúci
1975jack napísal:Koukám, za volantem červený T613 Pan Řidič..!! Ve kterém roce to bylo natočeno..??
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 55 neregistrovaných