TKB
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Jan 2007, 09:35
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
etienne
- Správca diskusného systému
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
- Kontaktovať užívateľa:
Je to jednoduche, ak mi Lucian napise, za par minut ma vlastny pristup na ftp napriklad phorum.tatraportal.sk, moze si tam nahodit co len chce a funkcne to musi byt do pol hodky (kopia suborov a import do db). Ide len o to chciet 
Ja som vzdy fungoval systemom "Lepsia je obmedzena funkcionalita alebo ziadna"
Ja som vzdy fungoval systemom "Lepsia je obmedzena funkcionalita alebo ziadna"
-
ladis
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 02 Aug 2006, 18:00
- Kontaktovať užívateľa:
No jo, zlaté heslo 
Zavedený postup je tento:
$ diff -Naur phorum_orig phorum_tkb | vim -
<včil se v tom pohrabat, změny pochopit>
Naistalovat poslední stabilní verzi z phorum.org, fwd port změn, přenesení databáze... Pochopitelně pomalejší a pracnější než Etiennova verze. Přesto, o víkendu budu mít chvíli volno, kdyby to stálo na lidech (a ano, vždycky to stojí na lidech)
Zavedený postup je tento:
$ diff -Naur phorum_orig phorum_tkb | vim -
<včil se v tom pohrabat, změny pochopit>
Naistalovat poslední stabilní verzi z phorum.org, fwd port změn, přenesení databáze... Pochopitelně pomalejší a pracnější než Etiennova verze. Přesto, o víkendu budu mít chvíli volno, kdyby to stálo na lidech (a ano, vždycky to stojí na lidech)
-
etienne
- Správca diskusného systému
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
- Kontaktovať užívateľa:
Ladis: Uplny suhlas, aj tak to ide. Ale ak je tam niekolko zmien, treba si uvedomit ze v novom phore musia byt implementovane inym sposobom vzhladom (predpokladam) na ine vazby, ako aj zdrojovy kod. Takze prakticky by mozno bolo lahsie pozriet len zmeny, vystrihnut ich z kodu a na spravnych miestach naimplementovat do noveho phora.
Btw - pochybujem ze diff medzi 3-rocnou a cerstvou verziou phorumu vela prinesie, vo vela moduloch bude rozdiel.
Mne este vyskocila tretia verzia:
1) Docasne na TP
2) Zatial robit na novej verzii
3) Prehodit zase naspat, naimportovat len (zatial prispevkovo obohatenu) db.
Btw - pochybujem ze diff medzi 3-rocnou a cerstvou verziou phorumu vela prinesie, vo vela moduloch bude rozdiel.
Mne este vyskocila tretia verzia:
1) Docasne na TP
2) Zatial robit na novej verzii
3) Prehodit zase naspat, naimportovat len (zatial prispevkovo obohatenu) db.
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
-
Ambiciózní tajemníček
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Vždyť jsi Etienne chtěl, aby bylo jen jedno fórum. Zde na portále. No a teď tedy je. Napřed jsi mne přesvědčil, že brněnské fórum není potřeba a teď zde nabízíš postupy, které by vedly k zakonzervování starého stavu, který Ti nevyhovoval.
No a k vlastnímu problému - mně osobně se fórum křísit nechce, alespoň ne v té podobě, v jaké bylo dosud. Sám bych viděl stránky klubu trochu jinak než teď jsou, ovšem nemám čas si s tím hrát (a protože tohle není můj chleba, potřeboval bych toho času víc než někdo, kdo denně dělá s php). Pro členy klubu vidím přínos fóra ve stávající podobě jako přinejmenším diskutabilní, prospívat široké veřejnosti je pak sousto, které přenechám raději mladým nadšencům.
No a k vlastnímu problému - mně osobně se fórum křísit nechce, alespoň ne v té podobě, v jaké bylo dosud. Sám bych viděl stránky klubu trochu jinak než teď jsou, ovšem nemám čas si s tím hrát (a protože tohle není můj chleba, potřeboval bych toho času víc než někdo, kdo denně dělá s php). Pro členy klubu vidím přínos fóra ve stávající podobě jako přinejmenším diskutabilní, prospívat široké veřejnosti je pak sousto, které přenechám raději mladým nadšencům.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní