Dále začala při středních otáčkách trvale svítit kontrolka mazání a zhasla pouze při hodně vysokých otáčkách. Jakmile jsem potom jel z kopce, motor se ochladil a olej zhoustl, tak stačily střední otáčky aby kontrolka mazání zhasla, ale stejně si mi to moc nezdá, nerad bych to hned zpočátku zadřel
Poslední věcí je samotná technika jízdy - řazení. Myslel jsem si, že řazení s meziplynem ovládám dobře, ale zde to chce asi jiný fígl
Mám samozřejmě na mysli řazení směrem dolů, nahoru to jde bez problémů, ale dát potom z trojky dvojku se mi nepodařilo bez nepříjemného zvukového doprovodu. Nejvíce se osvědčilo nechat plyn trvale stlačený, což doporučují v příručce, ale ani to nebylo zcela bez hluku
Najel jsem asi 10 km (z Jablonce na Maxov a zpět) a nebýt výše uvedených problémů, dalo by se říct, že jsem spokojený, jízda na jedničku a dvojku je sice hukot, ale trojka a čtyřka je snad tišší než Rolls- Royce
Prosím Karle (i jiní odborníci) o jakoukoliv radu nebo vyjádření, k výše uvedeným problémům, abych další jízdou neudělal více škody než užitku...
Díky.