z povereni etienna vyhlasuju novou "bojovku" - technicky popis T613. Jista pre-alpha verze je uz ke shlednuti na
http://www.tatraportal.sk/?ukaz=popisky/t613
Jak rychle zjistite, jsou tam zatim jen data chromky (mozna neco ne zcela korektne a mozna neco nechtene zbylo z T603
Cile:
1. popis vsech verzi - pocinaje prototypy z konce sedesatych let, pres seriove chromky, specialy, plastaky, MiLouse atd. (pro T700 pak vznikne samostatna stranka), mozna se tam nepodari nacpat i odvozene verze (jako napr. vozidla RZP)
2. kvalitni fotogalerie s vysvetlenim rozdilu mezi jednotl. modely
Jak toho dosahnout:
1. Vetsina z Vas ma doma T613 a neco o tom vi. Tohle vlakno fora by melo tyto znalosti koncentrovat.
2. Fotky (to bude neco pro Mojza
Rozumne rozliseni je tak 800xneco az 1280xneco, kdyz budete scannovat z casopisu a netusite, jak se vyrovnat s tim "moire" (ta spousta barevnych tecek, ktera vytvari neprijmne vzory na celem obrazku, kdyz se zvoli spatne DPI ), scannujte min 300 DPI a poslete mi to soukromou zpravou nebo mailem na drracer@tatraportal.sk .
Konkretne:
- celkove pohledy na vuz
- interier
- motor
- detaily, ktere odlisuji dany model od ostatnich
3. Opravdovi znalci (Ondrej, Lubos a dalsi) necht provadeji prubeznou korekci jak prispevku, tak vznikajiciho technickeho popisu. Kdo se neciti jako znalec, muze prispet postrehy a dotazy.
Lovu zdar !