karoserie T613
-
avatt
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
karoserie T613
Prodám karoserii tatra T613, po GO odstrojená
cena dle dohody
kontakt:
avatt@seznam.cz
+420605204119
cena dle dohody
kontakt:
avatt@seznam.cz
+420605204119
-
avatt
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
karoserie
jedničková kastle to skutečně je na výrobní číslo se podívám, pokud ho najdu
)) ale je to bastl, přední čelo je z jedničky ale blatníky jsou už 3ka (velký blinkry), a zadek totéž - dveře mají ještě trojůhelníky
jdu se podívat na to výr číslo
))
jdu se podívat na to výr číslo
-
avatt
karoserie
tak jsem byl špekulovat nad výr číslem a zjistil jsem že ho nemůžu najít pátral jsem v kufru ale nikde po něm není ani památky
, drobná oprava nepřesností zadní čelo je taky z 1 blinkry nezasahují do blatníků
v kastli byl naposledy namontován motor č. 613E103500 to je jediný co se mi podařilo zjistit
k detailům kastle byla repasovaná cca před 10-ti lety od té doby byla na špalkách v garáži, původní majitel si ale mezitím koupil jiný vozidlo a na Tatru se vykašlal - známej mi pak dal avízo a protože jsem tak nějak měl zbytečný korunky a nechtělo se mi dát je do nějaký kraviny tak jsem jí dovezl
v kastli byl naposledy namontován motor č. 613E103500 to je jediný co se mi podařilo zjistit
k detailům kastle byla repasovaná cca před 10-ti lety od té doby byla na špalkách v garáži, původní majitel si ale mezitím koupil jiný vozidlo a na Tatru se vykašlal - známej mi pak dal avízo a protože jsem tak nějak měl zbytečný korunky a nechtělo se mi dát je do nějaký kraviny tak jsem jí dovezl
-
avatt
karoserie
2 mato: pokud by mělo číslo kar. být na každém plechu tak uveď please na kterém místě kteréhokoliv plechu rád se podívám, taky by mě to zajímalo - ikdyž je fakt že zatím jsem se nějak moc nesnažil číslo vypátrat 
- mato
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 26 Máj 2004, 21:41
- Tatry, ktoré vlastním: T613-3
- Kontaktovať užívateľa:
vyrazene ho mam napr. na zadnom cele (neviem ci sa to tak spravne vola, proste ten diel kde su zadne lampy), na prahu - tom co je uplne navrchu prinitovany (niekde v mieste kde su panty prednych dveri), v predu v kufri na podbehu. Napisane som ho tusim videl na dverach z vnutra, na prahu ... a asi aj inde.
-
avatt
karoserie
tak se mi konečně podařilo udělat fotky zatím je můžu zaslat mailem a nebo mi někdo jako internet amatérovi musí vysvětlit jak je propašovat sem 
- Luboš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
- Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4 - Bydlisko: ČR
- Kontaktovať užívateľa:
Číslo je na obou předních blatnících, zhora mezi šrouby, na obou pantech přední kapoty, na obou prazích, na zadním čele, na dveřích je teda pouze napsáno křídou, že
a pak na výrobním štítku karosérie spolu s rokem výroby karosérie a ten je přibodován v kufru vlevo proti směru jízdy na bočním plechu kousek od podběhu.
-
avatt
karoserie
2 Luboš, tak štítek v kufru zádný není ani nalevo ani napravo
na prahy jsem se nedíval, zadní čelo taktéž číslo nikde nemá a na panty se podívám
2 tomas tak registrace úspěšně proběhla teď ještě vědět jak dál
2 tomas tak registrace úspěšně proběhla teď ještě vědět jak dál
-
avatt
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných