T613 Elektronik na prodej
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 20 Feb 2005, 22:21
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
-
D.A.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- ondrej
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
- Kontaktovať užívateľa:
Neviem, prečo veľa ľudí vždy podráždene reaguje, ak je zmienka o nejakej hodnotnejšej Tatre. Všetci myslím vieme, že je možné zohnať T613 naozaj za pár tisíc, ale ak niekto chce auto v skutočne dobrom stave a ešte aj v nejakej lepšej výbave, tak tam cena ide prudko nahor. Tu naozaj platí, čo bolo napísané v jednom z predošlých príspevkov, že sa jedná uzavretú zbierku vozov a viac ich nebude - už iba menej. Kto chce hodnotný voz, musí rátať s vyšším obnosom. Mňa ten Edov Elektronik tiež láka a keby som naňho mal, tak ho beriem - aj za cenu, akú zaň pýta. Ale keď teraz na to nemám, neznamená to ešte, že sa začnem do neho navážať a tvrdiť, že pýta veľa. Je to každého vec, na koľko si svoje auto cení a za koľko ho chce predať. A vec potenciálneho kupcu je, či na cenu pristúpi, alebo nie. Ak sa mi niečo páči a chcel by som to, ale nemám na to (T700, motor 4,36, Elektronika, M95, T613S atď...), samozrejme ma to rozladí, neznamená to ale, že musím za to na predávajeho spustiť tvrdú kritiku...
Je to naozaj len vec ponuky a dopytu, resp. vzájomnej dohody. O ničom inom to nie je, tak načo toľko emócií okolo! Tým len dokazujeme, že nám táto téma nie je ľahostajná.
Pred pár dňami som písal podobný príspevok do debaty o T603A.
Je to naozaj len vec ponuky a dopytu, resp. vzájomnej dohody. O ničom inom to nie je, tak načo toľko emócií okolo! Tým len dokazujeme, že nám táto téma nie je ľahostajná.
Pred pár dňami som písal podobný príspevok do debaty o T603A.
-
D.A.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
-
Havrla
radek
Nechte radka bejt... chudak ma v posledni dobe nejanky divny obdobi ze nevi co dela...., asi mu dosli prasky vod psychiatra. Lidi neblbnete, von za to fakt asi nemuze.
:D:D:D
Havrla
Havrla
-
Havrla
radek
Nechte radka bejt... chudak ma v posledni dobe nejanky divny obdobi ze nevi co dela...., asi mu dosli prasky vod psychiatra. Lidi neblbnete, von za to chudak fakt asi nemuze.
:D:D:D
Havrla
Havrla
-
ing. Petislav
-
Havrla
radek:
safra to jsem to koupil...
Prosim te muzes mi rict kreri mi pratele (byvali) to jsou? Ja ze jsem si zadne zmeny v mem okoli nevsiml.
To jenom abych vedel kdo se pretvaruje, vymysli si lzi, ktere pak adresuje mne.
Jo uz jsem si vzpomnel znam jednoho byvaleho znameho jmenuje se Radek, ale nevzpominam si ze bych te nekdy povazoval za pritele.

Havrla
safra to jsem to koupil...
Prosim te muzes mi rict kreri mi pratele (byvali) to jsou? Ja ze jsem si zadne zmeny v mem okoli nevsiml.
To jenom abych vedel kdo se pretvaruje, vymysli si lzi, ktere pak adresuje mne.
Jo uz jsem si vzpomnel znam jednoho byvaleho znameho jmenuje se Radek, ale nevzpominam si ze bych te nekdy povazoval za pritele.
Havrla
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní