Minizraz VII?
-
Palo
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
xxx
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
mini
ked si zrátam kolko je ešte televíznych spoločností vrátane lokálnych,ked vás každá takto oklame,možete sa stretávať každý týžden,na budúci týžden odporúčam trochu dalej aspon žilina alebo b. bystrica,za dva týždne ste u mojža
- martin 603
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 15 Nov 2004, 14:40
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
- martin 603
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
- ondrej
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
- Kontaktovať užívateľa:
akí ste všetci netrpezliví...
Juraj (zlatý Chrysler s čiernou strechou) ma hneď varoval, nech nečakáme, že to obratom odvysielajú, má už s JoJ také skúsenosti, že čakal vyše týždňa, kým mu raz odvysielali sľúbený príspevok. Možno si tak umelo zvyšujú sledovanosť do prieskumov
Včera som tých pár sekúnd nevidel, lebo u nás práve nefungovala káblovka, začala ísť ako na potvoru tesne potom a reportáž o opitých detičkách som už mohol sledovať. Keby mi nevolal Fantomas a potom aj Iveta, ani by som nevedel, že to už bolo.
Ako už napísal Martin 603, vraj sa režisérovi hodilo pár záberov k téme minulého režimu. Žeby však moja T603 bola kupovaná v Tuzexe, to teda poriadne zbabrali
Takže - bude to už konečne dnes večer
Vraj už určite áno a celé. To som zvedavý 
Juraj (zlatý Chrysler s čiernou strechou) ma hneď varoval, nech nečakáme, že to obratom odvysielajú, má už s JoJ také skúsenosti, že čakal vyše týždňa, kým mu raz odvysielali sľúbený príspevok. Možno si tak umelo zvyšujú sledovanosť do prieskumov
Včera som tých pár sekúnd nevidel, lebo u nás práve nefungovala káblovka, začala ísť ako na potvoru tesne potom a reportáž o opitých detičkách som už mohol sledovať. Keby mi nevolal Fantomas a potom aj Iveta, ani by som nevedel, že to už bolo.
Ako už napísal Martin 603, vraj sa režisérovi hodilo pár záberov k téme minulého režimu. Žeby však moja T603 bola kupovaná v Tuzexe, to teda poriadne zbabrali
Takže - bude to už konečne dnes večer
-
D.A.
- ondrej
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
- Kontaktovať užívateľa:
Agente, jasne že áno, má to predsa napísané aj na dverách a kapote, kde je registrovaná 
inak, kto včerajší príspevok nevidel, môže skúsiť http://www.joj.sk/tvarchiv/video/?video=12088
inak, kto včerajší príspevok nevidel, môže skúsiť http://www.joj.sk/tvarchiv/video/?video=12088
-
Palo
- martin 603
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
-
etienne
- Správca diskusného systému
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
- Kontaktovať užívateľa:
Nuz... moze byt.. akurat sa mi to zdalo malo tatroidne chcelo to viac
A vseobecne to bolo kratke a za ten prispevok sa nikto z divakov nic nove o tatrovkach nenaucil pretoze to len rychlo preletelo... nieco o KSC a tot vsjo
A hned ako prva reklama isla na povinne zmluvne poistenie podla vykonu... cool.
A hned ako prva reklama isla na povinne zmluvne poistenie podla vykonu... cool.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní