Minizraz VII?
-
-Palo-
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
etienne
- Správca diskusného systému
- Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
- Kontaktovať užívateľa:
Sedo: Pravda, sme svojim sposobom od Tatroviek zavisli. A... preco nie ? Podla mna je to nadherne auto, nadherny konicek a uz 2 roky mi kazdy pohlad na moje auto zlepsuje naladu.
Nevidim dovod preco by som mu ublizoval v zime ked dopredu viem, ake je to bohuzial pre to auto tazke. Moja M95 ide zajtra poslednu jazdu a konci a vymeni ju nieco ine - netatrovacke.
Nie som zavisly od stroja. Kedykolvek ho odlozim a nejazdim na no, ale som zavisly od toho typu aut, od Tatry 613.
Nevidim dovod preco by som mu ublizoval v zime ked dopredu viem, ake je to bohuzial pre to auto tazke. Moja M95 ide zajtra poslednu jazdu a konci a vymeni ju nieco ine - netatrovacke.
Nie som zavisly od stroja. Kedykolvek ho odlozim a nejazdim na no, ale som zavisly od toho typu aut, od Tatry 613.
- ondrej
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
- Kontaktovať užívateľa:
Tak bol som teraz 2 dni mimo na jednej konferencii, včera mi však volal Martin Thuma, že treba byť v čo najhojnejšom počte Tatroviek a iných klasických áut v sobotu o 10:00 na parkovisku pred Carrefourom v Petržalke. Bude sa robiť krátky šot pre JoJ a možno to vraj dajú aj na Nova.. Chcú vraj urobiť aj nejaký záber idúcej kolóny, a preto by malo byť čo najviac áut...Kde sa všade bude filmovať neviem, ale asi sa aj niekam trocha prevezieme.
Povedal som mu, nech sem priamo organizátori niečo napíšu, lebo takto je to sprostredkovane cez niekoľkých ľudí, čo je organizačne strašne nepružné.
Takže - naleštiť, dotankovať, dofúkať pneu, doliať nemrznúcu zmes (do ostrekovača) a prísť!
Kto príde?
Ja - T2-603..ďalej?
Povedal som mu, nech sem priamo organizátori niečo napíšu, lebo takto je to sprostredkovane cez niekoľkých ľudí, čo je organizačne strašne nepružné.
Takže - naleštiť, dotankovať, dofúkať pneu, doliať nemrznúcu zmes (do ostrekovača) a prísť!
Kto príde?
Ja - T2-603..ďalej?
-
603
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- ondrej
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
- Kontaktovať užívateľa:
tak sa nedajte prosiť a prídite! konečne je šanca tie stretnutia aj nejako zúročiť a dať im nový zmasel a tu sú zrazu skoro všetko váhavci!
ešte že Šeďo neváha, ak keď jediný má na to právo (ako narodený v znamení váh
)
Práve mi volal Martin Th., že koľko Tatroviek už máme - tak koľko??
(ja, Šeďo, Tomáš, 603,...)
A čo Etienne, Mushko, Števo, Maťo a ostatní!?
ešte že Šeďo neváha, ak keď jediný má na to právo (ako narodený v znamení váh
Práve mi volal Martin Th., že koľko Tatroviek už máme - tak koľko??
(ja, Šeďo, Tomáš, 603,...)
A čo Etienne, Mushko, Števo, Maťo a ostatní!?
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní