PAVEL64 napísal:Zdravím -a proč nepřišla pozvánka taky nám??

PAVEL64 napísal:Zdravím -a proč nepřišla pozvánka taky nám??
Mrkni se na mé stránky http://www.nase-tatry.websnadno.cz/Tatr ... l?fotka=67 , tam to zhruba uvidíš. Samotný čistič jde povysunout, pro vyčištění by to mohlo stačit, pokud chceš celý ven a vyčistit komoru tak jedině i s tou komorou. Upozornuji na těsnění - pod komorou musí být klingeritové těsnění - je tam tlak, málo styčné plochy což nebezpečí protlačení do boku a ůnik ven zvyšuje. Pod samotný čistič stačí silikon . Pokud máš v plánu někdy motor ven, klidně to čištění nechej na později. Já jsem po opravě motoru najel 2500 asi ( na jeden olej ) a nebylo tam téměř nic , tak nevím. V knížce píšou, demont. zátku a vystříkat tech. benzínem ....Jerry napísal:
Ještě mam otázku na olejovej čistič, co všechno musí ven abych ho vydoloval? Chci do vyčistit, ale jestli už budu dělat lamelák, tak to asi odstrojim víc a opravim si tu paseku na předehřevu...
Pořadatelé mi pozvánku poslali e-mailem těsně před akcí, k chybě došlo u poskytovatele mé schránky (Seznam.cz).D.A. napísal:Nic si z toho, Pavle, nedělej, mně taky letos žádný oznam nepřišel, a to jsem to dříve jel.
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný