A tvoja prvá Tatra, T-603, 613?
Mojžo napísal:Maxono, pokiaľ odoláš prvotnému zúfalstvu, keď zistíš že sa to všetko rozpadá a kúpil si si kopu šrotu, ak tomuto odoláš a nevzdáš sa, časom si z toho urobíš skvelé auto. čo skvelé - neopakovateľné.
A Maxono, jak víš tak jistě, že odoláš prvnímu zoufalství (a když o zoufalství nad tatrama píše Mojžo, tak je to třeba brát víc než vážně)? Tady Ti každý může potvrdit, že tatra vypadá na obrázku vždycky mnohem líp než ve vlastní garáži.Maxono napísal:Jasne Mojžo, ja nič ľutovať nebudem, Tatra je niečo krásne a nepopísatelné, proste to chcem mať. Čo chcem, musím.
Tajomníček, takto to vidím ja. Už som na sebe veľa ráz spozoroval, že pre vec ktorá sa mi páči som ochotný urobiť veľa. Takto je to aj tu. Samozrejme nevylučujem, že po prvotnej eufórií budem sklamaný náročnosťou, to hej, ale dúfam že nie a Tatra ma nepustí.Mojžo napísal: Tí, ktorí sa tohoto bremena zbavujú, u nich už problémy prerástli nad pôžitkom. U mňa pôžitok prerastá vysoko problémy. Tatrovky mi robia radosť, mám z nich potešenie. Ono je to dosť aj o finančnej situácii že.
Na vraku sa jazdiť neoplatí a udržiavať to v dôstojnom stave stojí vedro peňazí.
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný