Ke Cargo variantě ti můžu říct obecný poznatek z T613. Když si vybereš slušné (komfortní), půjde na tom jezdit a pro občasné veteránské svezení bych to vůbec neprožíval. Menší problém a ouha může nastat v extrémních situacích (mokro, náledí + losí test).
Jako fajnšmekr

jsem se kdysi rozhodl pořídit si i origo "sanitní" sadu gum. Nemám je na zesílených ráfcích, ale na běžných čtverkových. Jezdit se na nich dá normálně, pokud je člověk zvyklý na OR38 a MP7, ale zažil jsem i zajímavou situaci, kdy jsem z dost hloupě postavené křižovatky nedaleko Bělé pod Bezdězem vyjel po absolvování esíčka bokem, tatra se valila pod úhlem 90 stupňů a jenom pomalu snižovala rychlost z výchozí asi osmdesátky. Vezl jsem ještě dva kluky z práce a na palubě vládlo hrobové ticho až do cíle v Bělé, i když jsem extempore zakončil v rozumné rychlosti podřazením na II, škubnutím volantu doprava a s přesvědčivou hláškou, že to celé bylo schválně. Nebylo

. Později jsem ještě v "dojížděcím" období měl na jedné nápravě (

) Carga 215/65/15, tuším od Continentalu, nebo Michelinu a s těmi byla jízda absolutně v poho, k nerozeznání od běžných 205/65/15.
Teď si nejsem úplně jistý, jestli ty origo saniťáky nesou označení Cargo a Reinforced, ale myslím si, že ano. Každopádně nosnostním indexem 101 odpovídají Cargům v tomto rozměru. Jenom pro zajímavost, když našim městským saniťákům se 613RZP došla původní zásoba gum (tahle sanita sloužila k dálkovým převozům), koupili Barumy Cargo 195/65/14 made in GB a vcelku si je pochvalovali.