Sanitka Tatra 201
-
martin.vavros@email.cz
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sanitka Tatra 201
Nemáte někdo fotografie prototypu sanitního vozu Tatra 603 A z provozu?Nebo jakékoliv informace o je zkouškách na záchranných službách?
-
neiserjan
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nebylo
Zdravím, v Tatra muzeu mi před cca 10 lety tvrdili, že nikdy nikde oficiálně sanitku nezkoušeli, že snad převezli několik lidí v rámci Polikliniky v Kopřivnici. Jestli je to tak těžko říct.
-
martin.vavros@email.cz
Sanitka Tatra 603 A
Auto mělo najet ve zkouškách přes 400000 km.Byl zkoušen i v provozu záchranek.Je škoda,že se nedochoval původní interiér tohoto vozu.
-
martin.vavros@email.cz
sanitky Tatra
Nemáte někdo zprávu,zda se dochovala nějaká historická sanitka na podvozku Tatra.Velice by mě zajímal osud vozu Tatra 201.
- ondrej
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
- Kontaktovať užívateľa:
Pokiaľ viem, tak T603A sa ako sanitka nikdy neskúšala. Pracovníci z vývoja Tatra Ba mi však rozprávali, že raz pri skúšobnej jazde prišli k nejakej autonehode, kde ich zastavili a naložili im pacienta v presvedčení, že zastavili normálnu sanitku, a ktorého aj odviezli do nemocnice. To vraj bol jedniný "ostrý" zásah tohoto prototypu.
-
marin.vavros@email.cz
-
marin.vavros@email.cz
Re: Sanitka Tatra 201
Ahoj Tatrovaci,nedavno som zazrel na nete prototip sanitky tatra 603 A v slovenskom filme -Pripad pre obhajcu
tak sa pokochajte fotkami z filmu.To špz som uz zistoval,ale o sanitke uz nie su ziadne dostupne informacie.Tieto sanitky asi naozaj podla tychto zaberov naozaj jazdli v plnom nasadeni v nemocniciach
Inac mensia prosba- Ak by ste mali nejake info o Volge 21 alebo dieloch na nu ,napiste mi.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 32 neregistrovaných