T 613-4 z východu :-)
-
hruby styl (dvanazauta)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Jan 2007, 09:35
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Myslím, že se zrodil nový Martin Havlů.
Popisované skutečnosti tak nějak znám, jenom bych se osobně podobnou metodou pustil maximálně do očištění dílu do velikosti deklu rezervy
.
Kdo víte o sloupovém zvedáku tak za 10, maximálně 15 kKč, sem s ním prosím! Mám na mysli samozřejmě opotřebovaný a solidní, ne Čínu.
Kdo víte o sloupovém zvedáku tak za 10, maximálně 15 kKč, sem s ním prosím! Mám na mysli samozřejmě opotřebovaný a solidní, ne Čínu.
- Mgr.Petr Naszrával
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 21 Jan 2006, 22:34
- Tatry, ktoré vlastním: 4 x T700 M97´ 4,36i V8 2X2 OHC VZDUCHEM CHLAZENÝ !!!!!!
1 x M95´ bordó - Bydlisko: Poklička [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- michal heky
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 28 Máj 2004, 22:10
- Tatry, ktoré vlastním: T613-3
- Kontaktovať užívateľa:
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
- Bydlisko: CZ [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
martin h
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
!!!
Ladis: chceš aby se mi sekla pumpa, nebo se pokoušíš o zbytky mého duševního zdraví?
Ještě jedna taková práce a půjdu se s lanem v ruce pohoupat do lesa.
ps: zkoušel někdo vyrobit dekl na rezervu? Já na něj totiž zapoměl (broušení) a jak jsem ho prohlížel, tak nevím - když ho odrbu nezůstane z něj nic a nový jsem nesehnal. Někde jsem četl o úpravě - zavařit zespodu a rezervu vkládat vrchem, jenže si to nějak nedovedu představit - chtělo by to fotku.
Ladis: chceš aby se mi sekla pumpa, nebo se pokoušíš o zbytky mého duševního zdraví?
Ještě jedna taková práce a půjdu se s lanem v ruce pohoupat do lesa.
ps: zkoušel někdo vyrobit dekl na rezervu? Já na něj totiž zapoměl (broušení) a jak jsem ho prohlížel, tak nevím - když ho odrbu nezůstane z něj nic a nový jsem nesehnal. Někde jsem četl o úpravě - zavařit zespodu a rezervu vkládat vrchem, jenže si to nějak nedovedu představit - chtělo by to fotku.
- D.A.
- Pravidelný diskutujúci
Pokud jsi ochotný jít cestou "zavařit & vyřezat", pak ti asi na originalitě nezáleží. V tom případě snad není problém udělat "repliku deklu" se stejným tvarem dna a jednoduššími výztuhami (nějaké jäkly), popřípadě sáhnout po odolnějším/lehčím materiálu - stejně to má s kastlí styk jen přes pant, těsnění s bublinou a v místě zámku...? Kdysi jsem zvažoval spec. sklolaminát, ale v mezičase připutovaly zdravé dekly, tak už nebylo co řešit.
- radek
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Okt 2004, 08:24
- Tatry, ktoré vlastním: .........................
Tatra 613 "all in one"
Tatra 613-4 CH - Kontaktovať užívateľa:
Lepší fota tu momentálně po ruce nemám. Nic zázračného či speciálního to zavaření deklu není - prostě použili hlavní výlisek deklu, vrzli ho tam bez gumy, bez pantu a západky a ovařili to kolem (+ do něj přibodovali matku na uchycení trnu pro rezervu). Následně vyfikli nahoře podlahu a nechali tu pseudovýztuhu, o kterou se opírají zvrchu dávané plechy co tvoří dno kufru....
- Luboš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
- Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4 - Bydlisko: ČR
- Kontaktovať užívateľa:
Třicetiletý dekl od chromky jsem opravoval (zeslabený plech u pantu, jinak OK ), ale dvanáctiletý čtverkový jsem raději zahodil a dal nový. To bylo schnilé úplně všude, že to nemělo smysl vůbec opravovat. To zavaření bych si rozmyslel, taková prasárna se dělala už i u šestsettrojek, ale vůbec to nevypadá hezky.
- Radinko
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 06 Apr 2007, 15:00
- Tatry, ktoré vlastním: svoje
- Kontaktovať užívateľa:
Tu si sa už skúšal pýtať?
http://www.kovmetal.sk/
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných