T 603 v novom prevedení...
- MarekK
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 23 Jún 2005, 21:48
- Tatry, ktoré vlastním: Tatra 613-4 (1993)
- Kontaktovať užívateľa:
schválne som tam nenapísal čo mohlo dopadnút horšie. Pochopil som čo si napísal hned, vycítil som tiež , že sa Ti to nepáči. Podobné autá sú aj napr. z Fordu T tak prečo nie z T603? Puberták nemože mat svoj názor na hlbší zmysel? Podla čoho hodnotíš hlbší zmysel, prožitky, emoce? Musí mat to auto niečo spoločné s historiou? Myslíš, že žiaden veteránista neposkladal také auto?...proti gustu žiaden...
Ja to auto ešte nemožem hodnotit, lebo nieje dorobené...tiež sa nechám prekvapit. Zatial je to pekný projekt, to ale neznamená, že ja by som do toho išiel tiež.
...horšie mohla dopadnút aj táto diskusia aj auto
P.S. ešte si zabudol na šukár...
- Erik
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 25 Nov 2004, 22:24
- Kontaktovať užívateľa:
Vobec sa mi nepaci styl vyjadrovania a kritika A.T. Ja som este necital od A.T. prispevok, v ktorom by nieco nekrytizoval, nehanobil a nepodcenoval. Sprava sa ako 70 rocny senilny dedko ktory nema co robit a iba kritizuje. Aj ked ste s jeho nazorom viaceri suhlasili, dalo sa to napisat aj inak.
A.T. nema rad pubertakov, ja zase nemam rad ludi, ktori zo seba robia majstrov sveta...
A.T. nema rad pubertakov, ja zase nemam rad ludi, ktori zo seba robia majstrov sveta...
- Roman Maďar
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 20 Feb 2005, 22:21
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
-
Ambiciózní tajemníček
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nevím, co se Ti nepáčí. Patrně se cítíš být zařazen v té kategorii "puberťáků", když takto reaguješ. Já mám prostě jiný názor než Ty a o lidech, co mají názor podobný jako Ty si myslím svoje. V čem je problém?Erik napísal: Vobec sa mi nepaci styl vyjadrovania a kritika A.T. Ja som este necital od A.T. prispevok, v ktorom by nieco nekrytizoval, nehanobil a nepodcenoval.
A koli ludom ako A.T. ma na TP uz nebavi ani chodit...
Vadí Ti, že si o Tobě myslím něco nepěkného? No a ale na tom, co si myslím, se nic nezmění, ať to sem napíšu nebo nenapíšu. Nebuďme pokrytci.
Když to sem napíšu, tak Ti to vadí proč? Protože ostatní si to přečtou a mohli by si to o Tobě začít myslet taky? Ale jestliže si to o Tobě začnou myslet taky, musí k tomu asi mít ještě nějaký jiný důvod než pouze že si to zde přečetli.
Můj styl vyjadřování se Ti možná nepáčí, ale je prost vulgarismů a své názory se vždy snažím zdůvodnit.
Že si nečetl ode mne příspěvek, ve kterém bych něco nehanobil či nekritizoval, s tím nic nenaděláme. Rozhodně nepřipouštím ve spojitosti s mými příspěvky slovo "hanobit". Snažím se vždy přistupovat k věcem kriticky, což by mnohým zde neškodilo, ušetřili by si nejedno rozčarování. Slovo "kritika" má negativní konotaci jen pro ty, kteří tuší, že jejich názory neobstojí a mají nedostatky.
Jestli to s těmi "majstry sveta" mělo být na mně, potom je to stejný případ jako jsem popsal o odstavec výše. Já jsem, možná na rozdíl od Tebe, zvyklý jako vědec i jako politik na to, že moje názory a činy jsou podrobovány kritice.Erik napísal: A.T. nema rad pubertakov, ja zase nemam rad ludi, ktori zo seba robia majstrov sveta...
To je mi líto, že nic nevydržíš. Není v mém zájmu někoho zde odradit. Myslel jsem, že zde můžu projevit svůj názor jako každý druhý.Erik napísal: A koli ludom ako A.T. ma na TP uz nebavi ani chodit...
- koušák
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 14 Dec 2004, 04:12
- Tatry, ktoré vlastním: Tatra 2-603, Tatra 613-4, Tatra 148 AD20
- Kontaktovať užívateľa:
Ked uz sa tu spomenul Ford T, tak z neho zostanevacsinou iba kasna, ostatne je vzdy ine podvozok, elektrika, vybava atd . Im ide o zachovanie tvaru. A vacsinou to Tcko je iba plastovy odliatok...
Ale z tohoto pokusu, nic nove nevzniklo. Stara kasna, zostali napravy, na ktore sa navliekli desne elektrony a tie dymove skla hruza... Nazval by som to velmi levny tunning. Toto je T 2 603 model 700
keby vytvoril kit a la 603, moderny podvozok, novy motor, tak to beriem, je v tom kus umu a roboty. Zachovali by sa iba tvary a ostatne by bolo nove...
Ale z tohoto pokusu, nic nove nevzniklo. Stara kasna, zostali napravy, na ktore sa navliekli desne elektrony a tie dymove skla hruza... Nazval by som to velmi levny tunning. Toto je T 2 603 model 700
keby vytvoril kit a la 603, moderny podvozok, novy motor, tak to beriem, je v tom kus umu a roboty. Zachovali by sa iba tvary a ostatne by bolo nove...
-
smejo
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
michal olejko
-
michal olejko
-
michal olejko
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 54 neregistrovaných