Ne, že by se mi ten návrh líbil, ale asi není korektní upravovat něčí dílo, buď si navrhnu svoje, přesvědčím autora, aby to udělal podle mne nebo si udělám svoje.
Marku, tam ta tatra na těch stránkách, co dáváš odkazy, to je tak šíleně futuristické, že to může sednout do vkusu málokomu ze současníků. Ale zaujala mne Fabia kabriolet. To je auto, které zde určitě chybí. Ne nějaký retrosedan. V. Král už sice netvoří, ale tento návrh je myslím věc, která by stála za to.
Retrodesign Tatra
-
Ambiciózní tajemníček
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Otakar
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Moj retrodesign
-
Vláček
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 61 neregistrovaných