Zčoho to je?
-
peter.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
peter.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
TatraplanuZdar
Keď už sme pri tom určovaní nasledovné veci som dostal som so súčiastkami na Tatraplán. Bosch skrinka samozrejme z Tatraplánu nie je, neviete z čoho to je, chýba kľúč neviete čo s tým? Palivomer tiež je z niečoho iného aj ked by sa možno dal použiť na Tatraplán len je nie biely ale sivý. Inak môžem to vymeniť za niečo na T600 alebo 87 ak to náhodou niekomu treba.
- Maxono
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 25 Aug 2006, 21:46
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
Určite to je na RTO. Poznám to podľa toho, že to má rozdelenie svetiel také šikmé. A prečo by to nemohlo byť na "nějakém silničním vozidle v ČSR"? Predsa keď sa na to pozeráme zhora (na obrázku sprava), je to oranžové-smerovka, ďalej červené-koncové svetlo a znovu tmavšie oranžové čo môže byť brzdové. 
- Pelda
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 30 Okt 2006, 00:01
- Tatry, ktoré vlastním: Tatra 613-3, r. v. 1987
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Zčoho to je?
Tipoval bych jednoznačně T603 1. Sám jsem takový v takové barevné kombinaci na jedné na vlastní oči viděl.peter. napísal:Ponúka sa to na veterán.cz
- Luboš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
- Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4 - Bydlisko: ČR
- Kontaktovať užívateľa:
To já jsem viděl na jedné tatře i světla ze žigula, ale takhle jednoznačně bych se na základě pozorovnání naprosto nedostatečného vzorku rozhodně nevyjadřoval...
Podle jisté, zatím ne zcela ověřené informace se světla stejného tvaru vyskytovala i na některých exportních (!) verzích Škody 1200/1201. Žádnou solidní barevnou fotku jsem bohužel neviděl. Kdyby si někdo dal tu práci, tak může pátrat po tom, v jaké zemi byla povolena tato barevná kombinace, v Československu to u silničních vozidel určitě nebylo.
Podle jisté, zatím ne zcela ověřené informace se světla stejného tvaru vyskytovala i na některých exportních (!) verzích Škody 1200/1201. Žádnou solidní barevnou fotku jsem bohužel neviděl. Kdyby si někdo dal tu práci, tak může pátrat po tom, v jaké zemi byla povolena tato barevná kombinace, v Československu to u silničních vozidel určitě nebylo.
- PETR 613
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 18 Okt 2006, 17:29
- Tatry, ktoré vlastním: T 613-3 88´
kancelář ČNR ČSSR
http://www.skodaclub.wbs.cz/ - Bydlisko: OSTRAVA , CZECHOSLOVAKIA
- Kontaktovať užívateľa:
- PETR 613
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 18 Okt 2006, 17:29
- Tatry, ktoré vlastním: T 613-3 88´
kancelář ČNR ČSSR
http://www.skodaclub.wbs.cz/ - Bydlisko: OSTRAVA , CZECHOSLOVAKIA
- Kontaktovať užívateľa:
-
Roman
- Maxono
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 25 Aug 2006, 21:46
- Tatry, ktoré vlastním: Nemám Tatru/nechcem uviesť, akú Tatru mám
- Kontaktovať užívateľa:
Teraz neviem či dobre nevidíš, ale ako môžeš napísať že sú tie svetlá ako na jednotke: červená, biela, červená, keď na obrázku je kombinácia oranžová, červená, oranžová?Luboš napísal:Kombinace červená/bílá/červená, stejně jako na T603. Oranžová brzdová světla je dobrý vtip!Maxono napísal:Prikladám nie príliš výrazný obrázok:
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných