Mně se vůbec nelíbí ani to auto!Luboš napísal:To není o výměně karosérie, ale roku výroby 1977 na tom autě není pravděpodobně ani šroubek. V mnoha techníckých průkazech jsou nesprávné údaje, ale všechny nelze přece takhle přehlížet...
Mimochodem, toho nápisu "VOZIDLO VYRADENÉ" jste si všimli? To u vás jde takhle lehce přihlásit zpět?
Vozidlo vyradené je tam preto, pretože ho predošlí majiteľ (predávajúci) DOČASNE vyradil z evidencie na 1 rok aby nemusel platiť poistku. Zabudol však na to že po tom dátume sa auto automaticky uviedlo podla zákona spat do evidencie. Neudialo by sa tak ak by požiadal o TRVALÉ vyradenie. Teda to auto je prihlásené ešte stále na jeho značkách , ktoré si však nevyzdvihol a auto mi predal. Jeho škoda je že tie značky sú v depozite dva roky a teda za tie dva roky mal mať zaplatenú poistkua to už je problém jeho. Inak neviem čo máš proti tomu autu , keď sám ich vlastníš niekoľko ako vidím. Ak máš niečo proti tomu , v akom je stave, kľudne príd a môžeš mi ho vyvariť osobne.Ja na to teraz peniaze nemám a ani čas ale ak budú podmienky priaznivé všetko sa urobí ako má byť, samozrejme aj palubka, aj klima aj všetko ostatné , ja si totiž potrpím aj na detaily. Nechápem prečo si si na mňa urobil taký názor a hlavne stále nechápem na základe čoho? Nemám peniaze aby som si kúpil cez inzerát tatru , ktorá stojí x desiatok tisíc , lebo ja vlastne tatru nepotrebujem. Túto som si kúpil preto lebo som mal príležitosť a mám vzťah k starým autám. To že z tých 17000 čo zarábam budem len do poistiek dávať ročne 5500sk zhruba, servis a benzín ani nehovorím svedčí len o tom že proste mám tie autá rád. Ak ma aj naďalej plánuješ nejak zhadzovať a odrádzať ma od tatry , prosím , bude to len svedčiť o tvojej nízkosti pochopiť človeka , ktorí má rovnaké záľuby ako ty ale možno má len menej finančných prostriedkov.