Pomoc

Technické problémy s našimi tatrovkami

Užívateľov profilový obrázok
Erik
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 25 Nov 2004, 22:24
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Erik » 30 Dec 2004, 02:49

Ano, dakujem etiennovi za podporu a chcel by som sa podakovat hlavne tomasovi, ktory mi bez zbytocnych pripomienok vysvetlil o co ide, ved tatrovakov je malo a mali by si pomahat a nie tu frajerovat ked sa niekto nieco seriozne opyta no nie :wink:

etienne
Správca diskusného systému
Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa etienne » 30 Dec 2004, 10:33

Erik: :D

René
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Príspevok od užívateľa René » 03 Jan 2005, 09:52

...ja by som ti Erik doporučil zohnať si príručku od štvorkovej Tatry a vyhneš sa takymto trapnym odpovediam, ale prečítaj si ju pozorne lebo je tam skoro všetko!

etienne
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa etienne » 03 Jan 2005, 09:58

Ja som za to aby si Erik precital tu stvorkovu knihu ALE som velmi proti takym trapnym odpovediam. Kazdy sme totiz dobry na nieco ine. Ja osobne robim s inteligentnymi sietami a keby sa ma niekto opytal co je to TSP platform tak ho tiez nevysmejem ze take nevies ? Je pravda ze ked robi s tym co ja mal by to vediet ale ak sa s tym doteraz nestretol nema na to dovod. Preto som velmi rad ze sa tu najdu ludia ktori radi aj na takuto otazku odpovedia. Aj ked na druhej strane moj cierny humor a sarkazmus mi nedovoli nepousmiat sa aj nad tym ked ma niekto taku spravnu poznamku :-)

Užívateľov profilový obrázok
ondrej
Pravidelný diskutujúci
Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ondrej » 03 Jan 2005, 11:57

hm..našiel som tu všelijaké odpovede, ale vyčerpávajúcu zatiaľ žiadnu...
Podľa mňa sa jedná o prídavnú palivovú pumpu typu Hardi montovanú výlučne (aspoň o výnimkách neviem) u T613S. Tomu zodpovedá aj zapojenie palivových potrubí. Do kompletu u Speciálov patrí ešte aj prídavný jemný palivový filter.
Takže ak sa to nachádza na T613-4, s najväčšou pravdepodobnosťou to tam bolo dodatočne zamontované - no a v príručke k T613-4 sa o tom Erik sotva dočíta...
No a je to veľmi užitočný doplnok - pri jeho používaní doporučujem v častejších intervaloch kontrolovať tesnosť palivového potrubia.

etienne
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa etienne » 03 Jan 2005, 21:42

Ondrej: Kde ten specialny palivovy filter najdem ?!

Napísať odpoveď
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 38 neregistrovaných