Rozprava o Cervenom kameni 2005

Diskusia o stretnutiach


603

Rozprava o Cervenom kameni 2005

Príspevok od užívateľa 603 » 10 Jan 2005, 16:16

ORIGINAL od MACA (pridal Etienne)

nazdar etienne. aky vyznam maju dvakrat do mesiaca zrazy tatra?
ak si chcel nieco taketo urobit preco si sa najprv neporadil s nami aby sme sa dohodli. neviem kto patri medzi organizatorou ale je to trochu proti srsti.ak nieco mas voci mojej narazke tak mi zavolaj.

...

no maco..

na etienna nam nesiahaj bo to je nas guru a uz ma aj t 603, co sa stane ak budete mat aj vy (neviem kto ste) trochu konkurencie... hadam by vas to hecovalo robit zrazy kvalitnejsie, podla mna (pozor subjektivum) je dobre ze sa nieco deje a cim viac sa deje tym lepsie pre ludi ako som ja... ci sa bojis ze etienne spravi kvalitnejsi zraz ako vas??? mne to mozes kludne vysvetlit...

etienne nedaj sa.... :)

etienne
Správca diskusného systému
Príspevky: 4117
Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa etienne » 10 Jan 2005, 17:00

Maco:

1. Ver mi existuje VIACERO dovodov preco sme sa rozhodli pre tento termin - zasvatenejsi mi to potvrdia, nechce sa mi to rozpisovat ak tak na nejakom stretnuti
2. Neviem KTO si (Maca sice 1 poznam ale ten robi s WIFI sietami a nevie ani co to je TATRA)
3. Neviem kto ste "VY" - Tatraklub ? "Fantomasovci" ? "1.Majovci" ?
4. Nakolko plati 2. bod nemozem Ti zavolat
5. Nakolko plati 3. bod nemozem sa dohodnut

603: :D

maco

Príspevok od užívateľa maco » 11 Jan 2005, 13:06

mily etienne zalov vo svojej pamati stretli sme sa na x zrazoch. keby si sa nedostal k tej hrdzavej tatre tak by si ani nevedel co je tatra. pozeram ze nakolko zarabas tazke eura tak sa zacinas povisovat nad nami. bod c. 2 ja nemam s tatra klubom nic spolocne. po 3 neviem o co ti vlastne ide a neviem od koho dostavas rozumy. po 4 dost si sa zmenil.

maco

Príspevok od užívateľa maco » 11 Jan 2005, 13:12

603 aj ty zalov v pamati a spomen si kto som. memam nic proti vam len ma sere to ze jednoducho pisete ze sa tu zacina nieco diat ohlade tatier lebo tento rok bude uz 4 rocnik tatra bojnice o ktorom asi nic neviete lebo ani na jednom ste zatial neboli.
len tak pomimo hadky: ako sa sprava tvoja chromka? :wink:

Užívateľov profilový obrázok
mato
Pravidelný diskutujúci
Príspevky: 843
Dátum registrácie: 26 Máj 2004, 21:41
Tatry, ktoré vlastním: T613-3
Bydlisko: Petrzalka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa mato » 11 Jan 2005, 13:15

len nech sa nieco deje okolo tatier, pred bojnicami bolo nic, teraz su bojnice. A je tu od minuleho roka 1.majova rally, ktora vsak nie je pre 613stky.

603

Príspevok od užívateľa 603 » 11 Jan 2005, 13:43

maco... :)

neviem co mas s etiennnom, ked vies kolko a co zaraba, a ako sa zmenil... ale ja kym sa nepredstavis, alebo nejako nepripomenies nemam sancu vediet kto si... stretol som strasne vela ludi na strasne vela akciach.. tak mi prepac ked sa ozve nejaky anonym, ze nemam sancu vediet kto je... na bojniciach som nebol, pretoze som nemal dokoncenu 603 (613 som este nemal) a pravdu povediac ma bojnice ani nelakaju, a tiez by som 603-jkou asi nesiel cele slovensko len kvoli tomu ze niekto chce, ked ja nie..:).. prepac ze si akcie vyberam a bojnice mi jednoducho nesedia..:) zucastnoval som sa kopec inych akcii na inych vozoch :) takze ci si niekto robi bojnice 4. rocnik ma vobec nezaujima...:)

maco dufam, ze sa nehadame a kludne sa mozme stretnut a si to vykonzultovat.. nemusime pri pive mozeme i pri caji... :)

a moja chromka je zatial docasne vyradena z evidencie, kupil som nejake nd, este nieco kupim a na jesen zacnem s renovaciou abz bola na jar, leto 2006 hotova... :)

etienne
Správca diskusného systému
Príspevky: 4117
Dátum registrácie: 09 Feb 2004, 18:51
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa etienne » 11 Jan 2005, 13:55

Maco: Nechapem preco na mna prskas. Spravil som Ti nieco ? Neviem kto si, nepredstavil si sa a takisto nekomunikujes zrovna najgalantnejsie, nevysvetlis co Ti vadi, cele to hodis do 2 viet a cakas odpoved. Nemozes potom odomna ocakavat nejaku dlhu a detailnu odpoved.

Toto forum povazujem za priatelske a bol by som rad, keby si sa oproti mne aj inym priatelsky spraval. Nikto Ti nedal podnet na to aby si sa takto zacal spravat. Mojimi odpovedami som predsa odpovedal este stale viacerymi vetami ako ty pri tej otazke...

Zaujimalo by ma z coho si vydedukoval ze sa nad vami POVYSUJEM. Podla mna sa nikto z mojich znamych vratane mna nepovysuje. Kazdy je rad z toho co ma a nezavidi inym to co maju. Ved keby sme kazdy niekomu nieco zavideli tak by sme sa ani rozpravat nemohli ?

Podla toho co pises ma asi PERFEKTNE poznas. Tak by ma zaujimalo AKO som sa dostal k "TEJ" hrdzavej tatre, ktoru mas na mysli. (hrdzave su totiz podla mna vsetky) Takisto tie EURA - kto Ti povedal ze ich zarabam ? Sklamem Ta. Robim v zahranici ale plat mam v SKK a robim pre SK firmu...

Rozumy mi nikto nedava (uz par rokov som sebestacny) ale nemozes predsa odomna ocakavat ze kadzemu kto sa sem prihlasi a ja neviem o koho ide sa budem radit o bojniciach alebo cervenom kameni. Keby si sa bol predstavil je to uz davno vybavene.

Tvoje poznamky typu "zmenil si sa" su tiez viacmenej irelevantne, nakolko neviem KTO si tak asi ty zo vsetkych mozes vediet NAJMENEJ ci sa menim, alebo nie... A takisto to asi zistujes z jednej odpovede na fore co je z mojeho pohladu vrcholne povrchne. Ja ak chcem spoznat cloveka tak to trva mesiace kym poviem ze ho "poznam"...

A este k tym Bojniciam - ak sa nemylim (a ak ano, to by teda musela byt velka haluz) minuly rok som tam bol a dokonca som aj na niektorych fotkach a tento rocnik ak budem mat s cim URCITE nevynecham. A ak aj nebudem mat s cim dojdem aspon pozriet. Viem CO su bojnice a este od minuleho roka viem KEDY sa uskutocnia tie v tomto roku - bola to vobec PRVA akcia na 2005 ktoru som daval na tportal.sk do kalendara. To, ze budu bojnice 2 tyzdne pred nasou akciou nie je ziadny umysel ale potreba.

K terminu - nakolko je pravdepodobne NEVYHNUTNE Ti to vysvetlit - Iny termin nevyhovoval hradu alebo nam a bavil som sa na tuto temu uz aj s Milanom Vaculom (nepovedal ze je tym nadceny ale dal mi za pravdu ze ten jul a august je fakt blbost) - keby si si pozrel terminy akcii ako Veteran Tour Macocha, alebo Akcia tatraklubu cech a moravy okolo tej priehrady tak by si zistil ze cez CELY maj a jun NEEXISTUJE iny termin a nakolko su vsetci v juli a auguste na DOVOLENKE (okrem konca augusta - lednice) tak sme inu moznost NEMALI. A ak sa nemylim taky Mato a Sedo boli tiez na Bojniciach... Bol si tam ty ked nas takto nechutne vsetkych obvinujes z toho ze sme tam neboli ?

Budem rad ak mi to vsetko vysvetlis v klude a to dufam NORMALNYM tonom a nie tymto agresivnym ktory aj tak nic nevyriesi. A neklebet tolko :-)

Osobne som dufal, ze jedna akcia ktoru si chceme zorganizovat nesposobi tolko agresie. Obavam sa vsak ze sa opat stanem obetou klebiet a ohovarania ako to je u niektorych ludi zvykom. A presne z tohoto dovodu som organizacny team nechcel menovat pretoze nechcem aby sa tymto sposobom povravalo aj o nich.

Užívateľov profilový obrázok
fantomas
Pravidelný diskutujúci
Príspevky: 145
Dátum registrácie: 09 Júl 2004, 10:22
Tatry, ktoré vlastním: T52/30
T57b
T603
T613S
T613-3
T613-4L
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa fantomas » 11 Jan 2005, 14:21

Diskutovali sme spolu s Robom cez ICQ kde sme si to aj vyjasnili. Som rád že je ďaľšia akcia pre Tatry na slovensku. Čo mi vadí je ten termín a Robo aj o tom vie. Ináč mu držím palce. TATRAM to len pomôže, lebo pod týmto pojmom ludia poznajú už len nákladiaky.

Ja ked som zakladal Bojnice našiel som mesiac kde niesu TATRA akcie a s ostatným som sa podriadoval BOJNICIAM, nakoľko dosť vecí poskytujú a pri prvom určovaní bol aj Mojžo, takže dufajme že to potvrdí.

Užívateľov profilový obrázok
ondrej
Pravidelný diskutujúci
Príspevky: 3867
Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ondrej » 11 Jan 2005, 14:22

Myslím, že v takomto spôsobe debát by sme si nemali brať vzor z fóra brnenského tatraklubu - môžete sa aj tam, aj tu presvedčiť, že to nikam nevedie a nič sa takýmto spôsobom nevyrieši. Nás tatrovákov celkovo nie je veľa a na Slovensku iba pár - tak načo sa ešte rozhádávať ?
Že sa bude organizovať viacej nezávislých akcií berme ako fakt a tešme sa, že nejaké vôbec sú. A každý má právo prihlásiť sa na tú akciu, ktorá sa mu páči a je mu sympatická, nech je to trebárs hneď aj týždeň po sebe - a neprísť na akciu, ktorá mu nevyhovuje. Tak o čom to vlastne je!?

Užívateľov profilový obrázok
fantomas
Pravidelný diskutujúci
Príspevky: 145
Dátum registrácie: 09 Júl 2004, 10:22
Tatry, ktoré vlastním: T52/30
T57b
T603
T613S
T613-3
T613-4L
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa fantomas » 11 Jan 2005, 14:22

ešte doplnok, čiže podobné mohol urobiť aj Robo a povedal som mu to cez ICQ.

Tod vsio. Viac sa k tomu nemienim vraciať

603

Príspevok od užívateľa 603 » 11 Jan 2005, 14:24

ja som len zabudol dodat... ze ani na stvrty, ani piaty rocnik do bojnic nepojdem... ak vobec na nejaky pojdem... .) to ze tam pride niekto na trojke, stvorke... (co pre mna subjektivne.. bezvyznamne auto, co sa tyka historie...) neznamena ze tam budem tahat 603 z rok 67 (co premna subjektivne z hladiska historie ma niekolko krat vacsiu hodnotu ako 613/3,4, hlavne ak v technicaku je prvy majitel ministerstvo zahranicnych veci, cernicky palac, praha..:)) tak mozno ak si kupim nejaku trojku tak dorazim i do bojnic..... :) ale skor nie ako ano... to len okrajovo som sa dotkol tych bojnic... :) treba si uvedomit ze niekto ma bojnice 100 km hore dole a niekto 400 hore a 400 dole.. drahi vikend... a vlastne nic ma do bojnic nelaka hlavne ked organizator pride na 603 s jednym karburatorom.. :) nic v zlom fantomas... ale stale sa hanbim za teba ked otvaras kapotu...:) :) :)

Neregistrovaný

Príspevok od užívateľa Neregistrovaný » 11 Jan 2005, 14:37

603:
čo mám robiť, sám vieš koľko dá roboty niečo zohnať, ale už som zohnal sacie s 2 karburátormi, teraz to idem dať dohromady, takže tam bude to čo tam má byť :D

Užívateľov profilový obrázok
fantomas
Pravidelný diskutujúci
Príspevky: 145
Dátum registrácie: 09 Júl 2004, 10:22
Tatry, ktoré vlastním: T52/30
T57b
T603
T613S
T613-3
T613-4L
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa fantomas » 11 Jan 2005, 14:38

zase to blbé prihlasovanie :(

603

Príspevok od užívateľa 603 » 11 Jan 2005, 14:48

:) aj tak nepridem..:)

Užívateľov profilový obrázok
Stevo
Pravidelný diskutujúci
Príspevky: 1180
Dátum registrácie: 10 Feb 2004, 09:41
Tatry, ktoré vlastním: taka bordova
Bydlisko: Garáž
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Stevo » 11 Jan 2005, 14:49

Vsetci budeme plakat.

Užívateľov profilový obrázok
fantomas
Pravidelný diskutujúci
Príspevky: 145
Dátum registrácie: 09 Júl 2004, 10:22
Tatry, ktoré vlastním: T52/30
T57b
T603
T613S
T613-3
T613-4L
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa fantomas » 11 Jan 2005, 14:53

603:
je to Tvoja vec a Tvoje rozhodnutie.

603

Príspevok od užívateľa 603 » 11 Jan 2005, 14:55

viem..

Užívateľov profilový obrázok
ondrej
Pravidelný diskutujúci
Príspevky: 3867
Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ondrej » 11 Jan 2005, 15:11

...ale 603 aj tak nepride :wink:

Užívateľov profilový obrázok
Stevo
Pravidelný diskutujúci
Príspevky: 1180
Dátum registrácie: 10 Feb 2004, 09:41
Tatry, ktoré vlastním: taka bordova
Bydlisko: Garáž
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Stevo » 11 Jan 2005, 15:18

Budeme musiet drzat hodinu smutku...

603

Príspevok od užívateľa 603 » 11 Jan 2005, 15:39

:)

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných