Máte někdo soukromě velkou tatru?
- radek
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Okt 2004, 08:24
- Tatry, ktoré vlastním: .........................
Tatra 613 "all in one"
Tatra 613-4 CH - Kontaktovať užívateľa:
Re: Máte někdo soukromě velkou tatru?
Díky za objasnění, které nic neobjasnilo, citace vojenské literatury není v tomto případě nijak směrodatná, a definici typu "když to má kola, JE to silniční vozidlo" se lze tak možná pousmát....... Chtěl bych se dozvědět, neb mě to opravdu eminentně zajímá, tyto prosté, jednoduché údaje o OT64:
- číslo ZTP
- druh vozidla (definovaný dle Vyhl.č. 341/2002 Sb. v platném znění)
- kategorie vozidla (určenou dle Vyhl.č. 341/2002 Sb. v platném znění)
Co se týká psaní knihy, věz že dílo tak rozsáhlé a kvalitní, s tak bohatým obsahem, příjemně čtivou formou a aspirující na titul "kniha desetiletí", aby si zasloužilo Tebou zde zmíněný název, opravdu nejsem schopen napsat, na to vážně nemám..... .
- číslo ZTP
- druh vozidla (definovaný dle Vyhl.č. 341/2002 Sb. v platném znění)
- kategorie vozidla (určenou dle Vyhl.č. 341/2002 Sb. v platném znění)
Co se týká psaní knihy, věz že dílo tak rozsáhlé a kvalitní, s tak bohatým obsahem, příjemně čtivou formou a aspirující na titul "kniha desetiletí", aby si zasloužilo Tebou zde zmíněný název, opravdu nejsem schopen napsat, na to vážně nemám..... .
- bazilisak
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 09 Jan 2008, 00:25
- Kontaktovať užívateľa:
No to bych teda určitě neodmítnul... Mohlo by to být hoodně zajímavé !IRONCLAD napísal:tak to tě jenom ctí, že máš zájem i o ostatní produkci Tatry a ne jen o osobní vozy. Kdyby jsi se nacházel v okolií Ostravy,klidně bychom se mohli domluvit na návštěvě a seznámil bych tě s komentovanými vozy.
- Karel
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 28 Feb 2006, 22:16 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Na veteránská čísla lze zřejmě postavit lecos.
Zrovna na této akci jsem měl docela problém orientovat se v hustém libereckém provozu. Oproti řidiči tohoto ,,veterána,, jsem měl ale podstatně lepší výhled z vozu (on si ale asi nemusel lámat hlavu s tím kdo má přednost
).
Zrovna na této akci jsem měl docela problém orientovat se v hustém libereckém provozu. Oproti řidiči tohoto ,,veterána,, jsem měl ale podstatně lepší výhled z vozu (on si ale asi nemusel lámat hlavu s tím kdo má přednost
- bazilisak
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Loni jsem viděl PV3S PLDK - obrněnou s kanonem - taky na veteranských značkách . Ale víc jsem se divil tomu, že to má plynový pedal uprostřed mezi spojkou a brzdou !
- ondrej
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 29 Máj 2004, 11:05
- Kontaktovať užívateľa:
u PLDVK bolo pokiaľ viem vždy takéto usporiadanie pedálov a Pragovka, ako automobilka konzervatívnej školy, ho používala aj u viacerých svojich osobných vozov...
- IRONCLAD
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 10 Feb 2008, 23:36
- Tatry, ktoré vlastním: dle nálady
- Kontaktovať užívateľa:
Jak tak koukám tak máte všichni docela dobrý přehled o dění
))) A to je dobře !
Můj názor je že je dobře že to jde na veteránské čísla postavit,neboť je spousta zažraných nadšenců pro které to znamená to samá co pro vás všechny TATRA. Já osobně mám naklonost jak k TATŘE, tak k vojenské technice.
- PAVEL64
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 14 Feb 2008, 15:10
- Kontaktovať užívateľa:
Zdravím Jana....sleduji tě už dýl a seš fakt odborník....(na 805)byli jsme spolu na srazu tater ve Vyškově....nebo se pletu?Jsem stál coby hasič....a jsem taky z Karvinska....Tak přijeď v létě a dáme ti svézt se v OT-64 nebo ZILu 157 ?Pavel Š.bazilisak napísal:No to bych teda určitě neodmítnul... Mohlo by to být hoodně zajímavé !IRONCLAD napísal:tak to tě jenom ctí, že máš zájem i o ostatní produkci Tatry a ne jen o osobní vozy. Kdyby jsi se nacházel v okolií Ostravy,klidně bychom se mohli domluvit na návštěvě a seznámil bych tě s komentovanými vozy.
- bazilisak
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Taky zdravím, na srazu jsem bylPAVEL64 napísal:Zdravím Jana....sleduji tě už dýl a seš fakt odborník....(na 805)byli jsme spolu na srazu tater ve Vyškově....nebo se pletu?Jsem stál coby hasič....a jsem taky z Karvinska....Tak přijeď v létě a dáme ti svézt se v OT-64 nebo ZILu 157 ?Pavel Š.bazilisak napísal:No to bych teda určitě neodmítnul... Mohlo by to být hoodně zajímavé !IRONCLAD napísal:tak to tě jenom ctí, že máš zájem i o ostatní produkci Tatry a ne jen o osobní vozy. Kdyby jsi se nacházel v okolií Ostravy,klidně bychom se mohli domluvit na návštěvě a seznámil bych tě s komentovanými vozy.
- bazilisak
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Mám soukromě velkou TATRU . T813, původně typ NTH , přestavba na autojeřáb ČKD AD125 . Mám i přívěs , BSS (brandýské strojírny a slévárny) PV 16.12 .
- PAVEL64
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
No -je to moc hezké- a co na to naše polovičky......
zil je už asi jediný u nás v republice-myslím tím na tomto podvozku- ta cisterna -na novějších 131kách ještě sem tam jsou ale na 157 už asi nikde u nás -snad nějaký ten žebřík....Jo-a DVD ze srazu už máte??
-
ladis
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 02 Aug 2006, 18:00
- Kontaktovať užívateľa:
Bazilisak: Krásná soupravička 
- PAVEL64
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
Tu je odkaz na moje auto v akci....toho psaní si nevšímej jen těch fotek.....(v pozadí na fotce s tím "kolcem"je asi vaše 805- ne?)
http://www.gazklub.cz/diskuze/viewtopic ... &start=175
http://www.gazklub.cz/diskuze/viewtopic ... &start=175
- bazilisak
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
No nějaké Zily se sněhovýma frézama mají cestáři, jeden je 100% ve Vítkově , a viděl jsem je i v čechách, ale co je to za typ nevím, má to čumák - víc o tom nevím ...
- IRONCLAD
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
měli by to být ZIL 157. Vzadu to má pul motora s tankubazilisak napísal:No nějaké Zily se sněhovýma frézama mají cestáři, jeden je 100% ve Vítkově , a viděl jsem je i v čechách, ale co je to za typ nevím, má to čumák - víc o tom nevím ...
- Luboš
- Pravidelný diskutujúci
- Dátum registrácie: 27 Máj 2004, 11:30
- Tatry, ktoré vlastním: :::::::::::::::::::::::::
1953 - T805
1975 - T2-603
1977 - T613
1981 - T613-2
1982 - T613-2
1987 - T613-3
1991 - T613-3
1991 - T613-4 - Bydlisko: ČR
- Kontaktovať užívateľa:
Z T34, jo?
Jak asi před deseti lety trochu víc chumelilo, tak armáda asi jeden kus na chvíli zprovoznila, ale že by to měli někde silničáři, to bych se divil...
- IRONCLAD
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
já viděl zatím jen že to bylo s armády.Luboš napísal:Z T34, jo?Jak asi před deseti lety trochu víc chumelilo, tak armáda asi jeden kus na chvíli zprovoznila, ale že by to měli někde silničáři, to bych se divil...
- PAVEL64
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
jo- jo ,můžu potvrdit že nekecá....a nemá to motor pod kapotou- je to celé poháněno od toho vzadu....
- IRONCLAD
- Pravidelný diskutujúci
- Kontaktovať užívateľa:
dík Pavle,jak tak koukám taky jsi použil svůj foto archív
))
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný